10 cele mai RARE rase de cai vazute vreodata. Sunt UNICI in lume gratie aspectului lor!

Caii sunt ființe spectaculoase, fascinante și deosebite, iar arta ecvestră este una dintre cele mai interesante activități din lume. Lumea ecvestră cuprinde sporturi foarte competitive , de la călărie, la rodeo și sărituri lente sau dresaj , unde se poate vedea în acțiune cel mai bun dintre cei mai buni. Unii cai sunt meniți să alerge incredibil de repede, să sară fără probleme peste obstacole, iar alții impresionează prin însăși frumusețea lor. Un cal bine ales poate aduce proprietarilor săi o mulțime de bani și în afara acestor competiții, reproducerea cailor de rasă fiind o adevărată afacere de succes pentru cei care caută cele mai rare și spectaculoase specimene din lume.

Prețul acestor cai diferă în funcție de aspect, de abilitățile lor speciale, dar si de pedigree-ul lor, fiind astfel unii mai scumpi decât alții. Prețul mediu pentru un cal de fermă pornește de la 1000 $, însă acesta este un preț infim pe lângă cele licitate pentru caii de rasă la marile vânzări. Cu toții am auzit cel puțin la televizor despre faimoasele curse de cai la care se pariază sume colosale și nu mică ne-a fost mirarea când am aflat valoarea cailor ce participă la astfel de concursuri.

În cazul in care v-ați întrebat vreodată cât de valoroși sunt cei mai căutați cai din lume , lista de mai jos vă va arăta care sunt cele mai frumoase si mai nobile rase de cai pe care i-ai vazut vreodata!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata