10 motive pentru care sa eviti un taur

1. Taurul este extrem de materialist, asadar se va orienta spre beneficiile pe care le poate obtine de la tine si va ignora de cele mai multe ori adevaratele tale calitati.
2. 2. Nativul acestei zodii este foarte incapatanat. Cu greu o vei scoate la capat daca alegi sa intri intr-un conflictt sau intr-o discutie contradictorie cu el.
3. Gelozia sa pune pe fuga orice potential partener. Este posesiv si nu accepta in jurul persoanei dragi prea multi prieteni sau prea multe cunostinte.
4. Taurului ii vine foarte greu sa paraseasca zona de confort. Fuge de schimbare si prefera sa se complaca in situatiile din viata sa, chiar daca acestea nu sunt cele mai fericite
5. Lenea va alunga din calea acestui nativ foarte multe castiguri. Desi apar multe oportunitati la orizont, devine extrem de dificl atunci cand Taurul isi da seama ca trebuie sa munceasca pentru a reusi.
6. Egoismul persoanelor nascute sub acest semn zodiacal te va lasa fara cuvinte. De aceea vei descoperi ca in jurul lor nu exista foarte multi prieteni apropiati.
7. Taurul este pasiv la tot ceea ce se intampla in jur. Putine sunt lucrurile care il afecteaza cu adevarat, asa ca sunt putine sanse sa il misti vreodata. Daca speri sa il impresionezi poti renunta la acest gand.
8. Nu numai ca este materialist, insa nativul acestei zodii este si foarte zgarcit. Evita-l daca speri sa gasesti intr-un Taur o persoana generoasa, care sa te ajute
9. Taurul este lipsit de motivatie. Prefera sa se complaca in anumite situatii si nu incearca sa isi schimbe prea mult cursul vietii. Daca esti o fire mai activa, ar fi bine sa il eviti.
10. Evita Taurul daca esti o persoana activa, caci lenea si calmul sau te vor scoate din sarite.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata