11 SEMNE CĂ TE-AI MAI REÎNCARNAT DE CÂTEVA ORI

Suntem suflete eterne în corpuri temporare. Procesul de reîncarnare este unul care este legat de ciclul karmic și scopul său este cel al învățării și al creșterii.

Acest lucru înseamnă că ne reîncarnăm de mai multe ori. Nu e de mirare că oamenii pe care îi numim “suflete vechi” radiază cu o înțelepciune necondiționată, care pare a fi înnăscută.

Deci, de unde știi dacă te-ai reîncarnat de mai multe ori?

IATĂ CÂTEVA SEMNE DISTINCTIVE.

ÎNȚELEPCIUNEA NECONSOLIDATĂ

Încă de la o vârstă fragedă, ai radiat de o înțelepciune care este dincolo de vârsta ta. Această înțelepciune este ceva pe care și alții au observat-o și nu e de mirare dacă oamenii vin la tine pentru a-ți cere mereu sfaturi.

Intuiție sporită

Ai o intuiție evoluată, înaltă, care îți servește în orice situație. Și mai important, știi cum să asculți acest simț al pre-percepției și îi permiți să îți conducă viața.

Empatia extremă

Empatia puternică este rezultatul nenumăratelor vieți, permițându-ți  să simți și să identifici fiecare emoție, din spatele fațadei oricărei persoane. Astfel de simțuri dezvoltate, cum ar fi empatia și intuiția, își aduc propriile provocări, dar ele sunt disponibile numai celor mai evoluate suflete.

Temerile inexplicabile

Temerile și fobiile sunt, de obicei, rezultatul unei experiențe traumatice în timpul vieții. Cu toate acestea, dacă îți este frică (de exemplu) de apă fără un anumit motiv, ar putea fi pentru că aceasta te-a marcat în una dintre viețile tale trecute. Uneori, trauma din trecutul vieții rămâne și bântuie sufletul în următoarele reîncarnări.

Simțiți că îți dorești o casă din amintiri

Un alt semn că sufletul tău a fost de mai multe ori în această dimensiune este sentimentul că aparții unei alte părți, ca și cum ar fi această “casă” care nu este aici și acum.

Déjà vu

Un alt semn l reîncarnării repetate este déjà vu-ul, pe care îl ai în situații aproape aleatorii și irelevante. Déjà vu este sentimentul pe care îl ai, atunci când crezi că ai mai experimentat ceva înainte.

Înțelegerea inexplicabilă a oamenilor

Încă din copilărie,  ai reușit să înțelegi perfect oamenii, modul în care funcționează, lucrurile pe care le fac, motivele minunate din spatele fiecărui act “rău” … Este pentru că ai  întâlnit atât de mulți oameni pe parcursul vieții tale, că ai în tine un fel de cunoaștere a naturii umane mult mai bună decât cea a celor din jurul tău.

Incapacitatea de a te lega pe deplin de ceilalți

A fi conștient de natura umană este atât o binecuvântare, cât și un blestem. Ești mai selectiv, când vine vorba de oameni și rareori te deschizi complet. Într-adevăr, mulțimea de abilități pe care le-ai câștigat de-a lungul multor vieți, te-a făcut o persoană mai atentă și mai selectivă,  astfel că este destul de natural să te comporți așa.

Învățarea super-rapidă

O altă trăsătură a cuiva care a trecut prin multe vieți este abilitatea de a atinge subconștient cunoștințele care s-au acumulat în ființa sa și o definesc. Deci, orice vrei să afli și să înveți, o faci într-un mod foarte rapid și eficient. Este ca și cum ai avea o bază de informații de la care începi întotdeauna.

Sentimentul că ești atras de o anumită cultură sau anumite vremuri

Multe suflete bătrâne se simt atrase mai ales de anumite culturi sau de momente din trecut. Dacă este și cazul tău, ar putea fi pentru că ai trăit în acel timp sau cultură, în unele dintre viețile tale trecute. Poate că există un mesaj pentru tine care s-ar putea dovedi util dezvoltării tale.

Amintiri din trecut

Deși nu este cel mai comun lucru, este încă o posibilitate. Anumite amintiri apar, de obicei, în momentul în care acestea sunt relevante pentru cunoașterea și înțelegerea ta. Iar senzația pe care o ai atunci când apar aceste amintiri este aceea care îți spune că nu sunt din această viață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata