15 ani a crezut că burta îi crește fără oprire de la bere, dar când s-a dus la spital, medicii au înmărmurit când au văzut ce era în el: „Nici nu trebuia să mai fiți în viață…”

Kevin Daly, în vârstă de 63 de ani, credea de 10 ani că are o simplă burtă de bere, la fel ca mulți dintre prietenii săi, dar a devenit suspicios când a dat jos 14 kilograme, însă burta lui uriașă a rămas la fel.

Astfel că, în decembrie, el și-a convins medicul să-i facă analize mai detaliate, care au dus la concluzia că omul avea de fapt în el o tumoră uriașă, cât o minge de plajă, care se răspândise în întregul său abdomen și care cântărea 13 kilograme!

Dacă nu ar fi devenit suspicios și nu s-ar fi dus la medic, tumora l-ar fi ucis în doar câteva luni. Se pare că masa creștea în bărbat de 10 sau 15 ani, și că numai norocul a făcut-o să nu se răspândească și în altă zonă a corpului acestuia.

Este extrem de neobișnuit ca o tumoră să crească atât de mare fiindcă de obicei sunt detectate deoarece provoacă multe alte probleme în organism.

Medicilor le-au trebuit șase ore pentru a îndepărta tumora, care se insinuase printre organele lui Daly, înclusiv în stern și în colon. Totodată, au fost nevoiți să îi scoată și unul dintre rinichi, deoarece tumora se înfășurase în jurul lui.

Două luni mai târziu, bărbatul avea din nou greutatea pe care o mai avuse doar în facultate. Când vorbește despre această experiență, omul de 63 de ani povestește că are impresia că a evitat un glonț.

SURSA SI VIDEO 

CITESTE SI : Isi aranja fetitele apoi cauta BARBATI ca sa le batjocoreasca, CONTRACOST. Din pacate, aceasta fiinta nu poate fi numita mama. Iata ce pateau fiicele sale:

O femeie de 25 de ani a facut o marturisire abominabila in fata judecatorilor. Mama a doua fetite, aceasta a recunoscut ca si-a exploatat copiii, in scopul unor foloase materiale. Si mai strigator la cer este ca aceasta isi pregatea fetitele de 5 si 6 ani, le aranja inainte de fiecare intalnire, apoi le lasa in  mainile barbatilor, care le batjocoreau in schimbul unor sume de bani.

Dupa ce se consuma actul intimi, femeia astepta pasiva la usa pentru a-si primi banii.  Anchetatorii au fost extrem de afectati de atrocitatea acestui caz si spera ca fetitele sa poata cumva sa isi revina. In acest sens, au fost consiliate de mai multi psihologi, insa recuperarea va fi una de durata.

„Sper din suflet ca aceste doua fetite sa reuseasca cumva sa supravietuiasca acestui abuz si sa poata sa creasca normal si sa devina niste adulti sanatosi psihic care sa se poata bucura de viata!”, a declarat Irina Khasin, purtatorul de caz.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata