2019 vine cu NOROC şi BELŞUG pentru fiecare ZODIE! În ce domeniu te vei îmbogăţi

Atunci când Soarele, Luna sau oricare planetă din sistemul solar se mută dintr-un semn zodiacal în altul, este un aspect important pentru noi, iar orice semnifică acea planetă şi acel semn zodiacal determina ce tip de noi influenţe ne vor impacta.

Orice progres este un progres benefic sub Jupiter în Săgetător, dar să nu te amăgeşţi cu idei sau iluzii false în numele acestei idei! Imaginea mare de ansamblu a ceea ce vrei să fie viaţă ta îţi este mai clară că oricând, dar detaliile pot fi cu uşurinţă omise !

BERBEC 2019 sub Jupiter în Săgetător

Jupiter în Săgetător îţi trimite tone de vibraţîi bune în calea ta în 2019. Ori de câte ori are loc o acţiune planetară în semnul tău frate, de foc, Săgetător, tu te simţi destul de puternic – deci norocul şi averea pentru care este cunoscut Jupiter se îndreaptă curând şi spre ţine.

În harta ta, Jupiter în 2019 activează casă a 9 an, care este locul preferat al lui Jupiter ! Dacă te-ai gândit să îţi reîntorci atenţia spre studii, să urmezi cursuri în plus, să înveţi mai mult orice nou, 2019 este anul potrivit.

Dacă ai planuri de călătorie, aşteaptă-te să ai o experienţă spectaculoasă şi cu potenţial de schimbare de viaţă. Dacă nu, fă-ţi planuri. Chiar dacă nu poţi pleca în străînătate, oportunitatea se poate prezenţa în faţă ta la un cost redus. Oamenii întâlniţi în acest an în timp de călătoreşţi sau care sunt din locuri diferite de ţine vor avea multe să te înveţe şi să aibă impact de durata asupra credinţelor tale.

TAUR 2019 sub Jupiter în Săgetător

2019 are potenţialul de a fi cel mai bun an din ultimii 13 ani pentru creşterea financiară. Această nu vine dintr-o acţiune directă a ta, însă poate veni pentru că finanţele partenerului pot creşte dramatic sau o moştenire sau altă formă de bani poate veni pe calea ta.

În plus, partea din harta activată la ţine de Jupiter în Săgetător este asociată cu sexul, metafizicul şi alte teme tabu. Viaţă sexuală se poate îmbunătăţi dramatic la rândul sau.

Toate acestea se întâmplă din pricina creşterii masive a subconştientului care se întâmplă în harta ta adusă de Jupiter în Săgetător – la început ar putea să nu fie în mod particular evident, dar până se termină 2019, aspectele interne emoţionale şi problemele psihologice se vor vindecă foarte repede graţie lui Jupiter, iar calitatea vieţîi tale şi starea de bine în general vor fi la cote ridicate.

GEMENI 2019 sub Jupiter în Săgetător

Jupiter se va află în 2019 în semnul tău opus ! Când asta se întâmplă cu orice planetă, de regulă crează o stare de dezechilibru fie că te simţi copleşit sau lipsit de putere de energia acelei planete.

Însă cu Jupiter, planetă creşterii şi abundenţei, te vei simţi bombardat, dar de noroc ! Această parte a hărţii tale impactată de Jupiter în Săgetător este despre relaţiile unu-la-unu, deci relaţiile tale cu partenerul romantic, cei mai buni prieteni şi colegii de muncă vor fi principala sursă de cunoaştere şi împlinire în acest an.

Relaţiile începute în acest an sunt sănătoase şi de lungă durata pentru semnul tău, iar dacă te vei căsători, Jupiter îţi da binecuvântarea să ! Întrucât Jupiter şi Săgetătorul sunt ambii despre călătorii, ai putea să cunoşţi pe cineva într-o ţară străînă. Aceste conexiuni au o semnificaţie de lungă durata, iar aceste persoane noi intrate în viaţă ta ar putea să îţi fie viitori foarte buni prieteni sau soţ/soţie !

RAC 2019 sub Jupiter în Săgetător

Săgetătorul este un semn ce nu are nimic în comun cu semnul tău. De regulă, când ceva se întâmplă în Săgetător, este reflectat în viaţă ta că muncă suplimentară, responsabilităţi sau obligaţîi. Jupiter îţi creşte încărcarea de muncă în acest an, cu siguranţă, însă vei culege o tonă de satisfacţie din ce faci şi vei adună multe recompense din eforturile tale.

O nouă angajare este posibilă, dacă te uiţi după ea, însă nu pică din cer.

Jupiter îţi da energia şi resursele necesare pentru a avea un super succes în carieră şi să îi eclipsezi pe toţi, aşa că, atunci când oportunităţile ţi se prezintă în 2019, ele vin sub formă unei creşteri semnificative de salariu, beneficii mai mari sau mai multă muncă care te împlineşte. Sănătatea şi starea fizică se vor îmbunătăţi în acest an, făcându-ţi corpul să se simtă mult mai bine faţă de ultima perioada.

LEU 2019 sub Jupiter în Săgetător

Jupiter este semn de foc exact că şi ţine ! Când asta se întâmplă, energia este foarte puternic resimţită şi la ţine iar norocul din belşug are canal deschis şi spre ţine. În harta ta, zona luminată de Jupiter este cea asociată cu creativitatea, romantismul, distracţia, sexul şi bucurie.

Toate relaţiile ţi se îmbunătăţesc şi chiar şi oamenii care nu te plac vor ajunge să te placă (şi viceversa).

Această parte a hărţîi acoperă şi plăcerea, iar aici lucrurile pot deveni mai complicate. Jupiter te poate încuraja să te răsfeţi prea mult, fie că e vorba de mâncare, băutură, sex, alcool. Nu este nimic greşit în puţînă distracţie, dar tendinţa de “a sări calul” sub influenţă lui Jupiter este foarte puternică !

Ţine minte asta că să fii prudent, dar reţine şi că anxietatea este foarte scăzută, la nivelul cel mai mic din 13 ani, iar creativitatea şi expresia artistică la nivelul cel mai mare din 13 ani. Chiar dacă nu doreşti să beneficiezi în mod proactiv de binecuvântarea lui Jupiter, să ştii că iubirea, bucuria şi distracţia vor găsi ele o cale spre ţine.

FECIOARA 2019 sub Jupiter in Sagetator

Partea din harta ta activata de acest tranzit norocos al lui Jupiter in Sagetator are de-a face cu confortul, siguranta si cele mai intime colturi ale lumii tale domestice si ale mintii tale. Emotiile tale curg mai fluent decat de obicei pe masura ce Jupiter iti amplifica sentimentele, iar focusul pe 2019 este pacea si linistea nu doar in viata de acasa dar si in gandurile tale la fel de bine. Daca a existat orice drama in familie, ea se va rezolva in acest an si iti vei gasi stabilitate in mediul familial.

Parintii iti sunt de mare suport in acest an si tu lor, iar daca te muti intr-un nou loc, astrele sunt aliniate in favoarea ta. Semnul tau are o tona de putere a mintii, dar cu asta vine si o tona de anxietate si agitatie mentala. Jupiter doreste sa calmeze toata aceasta tensiune si sa linisteasca mintea ta ca sa te simti in siguranta si acasa in tine insuti/insati in viitor. Daca familia ta are impreuna diverse investitii financiare, aceste valori vor deveni si mai valoroase in acest an.

BALANTA 2019 sub Jupiter in Sagetator

Cu Jupiter in Sagetator pentru anul urmator, te poti astepta ca 2019 sa fie o perioada incredibil de activa ! Greu sa gasesti vreun moment moale, intrucat planeta cresterii si abundentei iti pune la treaba magia in zona sociala cea mai galagioasa, ocupata si guraliva din harta, numita casa a 3 a, zona familiaritatii. Jupiter si Sagetator sunt ambii asociati cu calatoria si locurile straine, dar este si zona cu imprejurimile imediate, o dinamica interesanta. Asta sugereaza ca experientele ce iti deschid mintea si iti largesc orizontul vor aparea firesc in viata ta de zi cu zi in timp ce incerci ceva nou.

Oamenii pe care ii intalesti in viata curenta vor fi surse mari de cunoastere iar sansele de a te intalni cu altii pot duce la oportunitati pentru educare superioara, calatorii si multe altele. Ceea ce inveti si experimentezi in acest an iti inspira o constiinta de sine crescuta pentru ca sa cureti orice credinte negative si sa ai o minte mult mai libera de blocaje, pregatita sa invete si sa creasca.

SCORPION 2019 sub Jupiter in Sagetator

Jupiter a fost in semnul tau aproape tot anul 2018 si desi 2018 a fost asa cum a fost pentru multi, a adus si multe experiente norocoase si intalniri benefice pe calea ta, despre unele poate nici nu ti-ai dat seama cat de norocoase sunt pana recent. Timpul lui Jupiter in semnul tau s-a incheiat insa, pe masura ce acesta avanseaza in Sagetator, nu trebuie sa crezi ca norocul te lasa. Jupiter intra in sectorul tau pentru finante si posesiuni materiale. Banii nu iti vor cadea din cer de la sine, insa acumularea de cash iti va fi mult mai la indemana !

Jupiter in Sagetator este in zona hartii tale ce tine de valori, deci nu este vorba doar de crestere in venituri, dar este si zona de valoare de sine. Tu ce valorezi ? Cum te simti despre tine ? Jupiter tinteste sa iti creasca valorile materiale si finantele in acest an, desigur, dar cea mai mare crestere este cea interna pentru tine. Pe masura ce vei deveni mult mai increzator si sigur pe tine in 2019, cresterea ta interna se va reflecta prin recompense externe.

SAGETATOR 2019 sub Jupiter in Sagetator
Este timpul tau sa stralucesti din plin ! Jupiter cel norocos este inapoi in semnul tau pentru prima data dupa 12 ani si sunt o tona de bunatati pregatite pentru tine. Intai de toate, norocul tau este puternic amplificat – este acel tip de an in care poti gasi un bilet norocos castigator de loto pe jos, ori sa gasesti mereu locul perfect de parcare la momentul potrivit sau alte asemenea situatii foarte norocoase. Tu acumulezi resurse, relatii si amintiri din toate experientele extraordinare pe care le atragi !

Dar cea mai mare crestere a acestui an este cresterea mentala pe care o experimentezi. Vei intalni multi oameni noi si vei descoperi oportunitati de a invata si de a calatori, deci foloseste la maxim aceasta energie ! In asa de multe feluri, acesta este anul tau. Bucura-te de fiecare secunda a lui.

CAPRICORN 2019 sub Jupiter in Sagetator

Jupiter in Sagetator in 2019 se afla in ceea ce se numeste casa a 12 a din harta ta, care este raspunzatoare de karma, de izolare si este considerata in general drept un loc nenorocos pentru o actiune planetara. Cand o planeta traverseaza tipic o casa a 12 a, ea indica o perioada de deconectare si singuratate, uneori chiar tristete. Jupiter este insa planeta norocului unde s-ar afla, deci el este exceptia ; nu e nimic de temut !

Timpul petrecut in singuratate nu va fi mai frecvent neaparat, insa va fi mai multa productivitate in el. Multa crestere interioara se poate intampla in acest an pentru tine prin meditatie, studiu sau munca de unul singur. Chiar si visele tale pot aduce inspiratii surprinzatoare in viata ta. Este un sector foarte spiritual al hartii tale, deci daca esti religios sau interesat de orice aspect metafizic al vietii, poti realiza foarte multe prin studiu, implicare si adaptarea credintelor tale acestei viziuni.

VARSATOR 2019 sub Jupiter in Sagetator

Tu esti un semn de aer, ceea ce inseamna ca esti foarte bun in a comunica cu altii. Varsatorul este in mod specific un semn al relatiilor platonice iar partea din harta ta activata de Jupiter in Sagetator este zona prieteniilor si cercurilor sociale. Activitatile de grup si munca facuta in comunitatea ta sunt de mare importanta iar grupul de prieteni este legat de propria ta crestere personala in acest an, deci trebuie sa te asiguri ca esti inconjurat de oamenii potriviti.

Daca valorile si opiniile tale sunt in aliniere cu prietenii tai, vei vedea cat de mult vei inflori si veti creste impreuna in acest an ! Daca descoperi ca prietenii tai nu sunt interesati in ce este cel mai bine pentru tine, circumstantele te incurajeaza sa mergeti pe drumuri separate. Cand vei gasi un “trib” in care sa te potrivesti perfect, recompensele vor fi abundente !

PESTI 2019 sub Jupiter in Sagetator

Jupiter si Sagitarius sunt niste minuni astrologice, dar stiai ca si semnul tau este un alt favorit al lui Jupiter ? Ori de cate ori se intampla ceva in Jupiter, tu si Sagetatorul simtiti la fel de puternic ! Alaturi de Neptun, Jupiter este si semnul tau conducator, deci aveti o relatie speciala oricum. Cu Jupiter in Sagetator, anul urmator din viata ta, 2019, este caracterizat de multa mobilitate benefica in domeniul profesional. Imaginea ta publica este intarita de puterile lui Jupiter, ceea ce iti livreaza un potential urias de a-ti creste reputatia si de a fi recunoscut public pentru realizarile tale.

Tu esti un semn pe care nu il deranjeaza sa pluteasca prin viata, sa viseze cu ochii deschisi si sa se relaxeze pe cale dintr-o parte in alta. Jupiter in Sagetator aprinde un foc sub tine si te forteaza sa iti setezi obiective, sa muncesti din greu ca sa le obtii si apoi sa vezi cum iti depasesti propriile asteptari ! Daca iti joci cartile bine si te dedici sa faci treaba buna, te asteapta beneficii profesionale cum nici nu ai visat, de la o crestere substantiala pana la prime sau promovari sau joburi noi foarte bune care vin spre tine !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata