4 milionari care nu cumpără vile și iahturi, ci cheltuie sume enorme de bani pentru a salva viețile copiilor

Lucrul cel mai e preț pe care îl avem este – însăși viața și privirile fericite ale mamelor ai căror copii au fost salvați de la un sfârșit tragic…

1. Keanu Reeves

Actorul hollywoodian, atât de îndrăgit în țara noastră, a creat o fundație menită să ajute copiii bolnav.

De asemenea el are multe proiecte legate de ecologie și protecția animalelor.

2. Leonardo di Caprio

Talentatul actor, care a avut o mulțime de nominalizări la Oscar, donează o bună parte din venitul său pentru acte de binefacere. Fundația sa creată în 1998 oferă sprijin financiar multor organizații caritabile.

3. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge are un caracter foarte puternic. Ea nu e obișnuită să se lase afectată de opinia publică și de jurnaliștii care îi critică opțiunile vestimentare. În schimb asta îi permite să doneze sume importante pentru a-i ajuta pe cei din jur.

4. Angelina Jolie

Actrița hollywoodiană e cunoscută pentru actele sale de binefacere. Ea a creat câteva fundații care ajută activ persoanele nevoiașe din țările subdezvoltate. Totodată ea participă în misiuni umanitare în Africa, pentru care a fost premiată cu un Oscar umanitar.

E remarcabil că această tendință spre acte de binefacere devine din ce în ce mai puternică. Această listă desigur că nu epuizează vedetele care fac acte caritabile, dvs. pe cine l-ați mai menționa aici?

E adevărat că atunci când ai capital e mai usor sa faci bine. Dar sa nu uitam ca acesti micuti sunt ai nostrii si nu ai statului, al primariilor sau a nu stiu ce institutii. Acesti sunt micuti sunt ai nostri si trebuie sa ne pese, din putinil noatru trebuie sa le dam si lor. O bucata de paine nu te costa mai nimic.

Cineva spunea ca daca daruisti unui oropsit o bucata de paine, nu -l imbogatesti pe el, te imbogatesti pe tine im ceruri langa Dumnezeu. Asa ca fratilor, faceti bine. Pentru cine ajuta pe sarac sau orfan, il imprumuta pe Dumnezeu iar Dumnezeu nu ramane dator la nimeni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata