7 trucuri cu ajutorul cărora camera ta de baie va deveni un ideal al curățeniei

În lumea super dinamică și activă de astăzi nu e suficient pur și simplu să faci curățenie în casă. E foarte important ca acest proces să necesite cât mai puțin timp!Pentru a ușura și a grăbi acest proces există câteva trucuri foarte simple, care practic nu au nevoie de utilizarea chimicalelor, căci cu o felie de lămâie, puțin bicarbonat de sodiu și alte câteva produse sigure veți putea curăța orice suprafețe din camera de baie fără vreun pericol pentru sănătate.

Redacția noastră a pregătit pentru dvs. 7 trucuri superbe, cu ajutorul cărora curățenia în baie va fi mult mai simplă și eficientă. Să facem o curățenie ideală în 60 de minute!
Curățenie ideală în camera de baie

1. Cadă albă ca zăpada
Pentru a scăpa de petele galbene de pe suprafața căzii, a-i restabili strălucirea de altă dată și a înlătura bacteriile și murdăria puteți folosi un detergent de casa extraordinar.
În 4 litri de apă caldă dizolvați 1/2 de pahar de oțet, 1 pahar de spirt și 1/4 de pahar de bicarbonat de sodiu. Aplicați această soluție pe suprafața căzii și așteptați 15 minute, după care clătiți cada cu apă rece. Rezultatul e uimitor.

2. O cabină de duș curată
Dacă în regiunea dvs. apa din rețea este dură, probabil ați observat că după un timp apa din capul de duș nu mai curge cum ar trebui. Dar asta nu înseamnă că trebuie să vă schimbați instalațiile, căci oțetul vă poate rezolva problema. Dacă în cabina dvs. capul de duș este de tip fixat, turnați oțet într-o pungă de plastic și legați-o de capul de duș astfel încât el să fie cufundat complet în oțet. După 2 ore clătiți totul cu apă caldă

3. Reflexie perfectă în oglindă
Oglinda poate fi curățată foarte simplu, chiar dacă nu aveți la îndemână un detergent special! E suficient să pulverizați pe suprafața ei un amestec de peroxid de hidrogen și bicarbonat de sodiu și să o ștergeți cu un burete. În mod similar puteți folosi spumă de ras: după o astfel de procedură oglinda nu numai că va fi perfect curată, ci nici nu va mai transpira!

4. Vasul de toaletă curat
Faceți un amestec de 10 ml de apă caldă, 3 g de bicarbonat de sodiu și 2 g suc de lămâie. Aplicați amestecul pe suprafețele closetului, iar după 2 ore ștergeți-le cu peria pentru WC. Toate depunerile de calcar și murdărie vor dispărea îndată.

5. Peria pentru WC
Peria este unul din cele mai murdare obiecte din camera de baie. Dar ea poate fi curățată complet printr-o metodă destul de simplă.

Așezați peria într-un vas (pe care apoi să-l aruncați) în care turnați în prealabil detergent concentrat. Adăugați 1/2 de pahar de bicarbonat de sodiu, 2 linguri de sare, 1/4 de pahar de oțet și turnați deasupra apă clocotită. După o oră peria va fi ca și nouă.

6. Suprafețe metalice strălucitoare
Să scapi de rugină e mult mai ușor decât am putea crede. Presărați puțină sare pe locurile oxidate, apoi turnați deasupra suc de lămâie. Sucul va dizolva rugina, iar sarea o va absorbi. Lăsați totul așa peste noapte, iar dimineața clătiți cu apă rece suprafețele curățate.

7. Un tavan curat
Petele și praful de pe tavan pot fi înlăturate ușor cu ajutorul unui amestec de apă și oțet în proporție 1:1. Aplicați această soluție pe tavan cu ajutorul unui teu obișnuit și ștergeți-l bine. Vă recomandăm să purtați ochelari de protecție în timpul procedurii, căci s-ar putea să cadă picături de oțet de pe teu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata