9 obiceiuri zilnice pe care și tu le făceai greșit până acum. Le știai?

Tindem să facem lucrurile în mod mecanic zilnic, dar pe câte dintre ele reușim să le facem corect? Probabil nu ți-ai dat seama, însă sunt multe lucruri pe care ar trebui să le faci în mod diferi dacă vrei să fie făcute corect. Mai jos ai 10 exemple care te pot ajuta să-ți dai seama de diferența între modul în care oamenii s-au obișnuit să facă anumite lucruri simple și cel corect în care ar trebui să le facă:

1. Cum ții volanul

Este foarte important felul în care ții volanul. Cel mai sigur mod de a-ți ține mâinile este pe centrul volanului (ca în imagine). Această poziție previne deschiderea airbag-ului direct spre corp, protejându-ți corpul și capul.

2. Așezarea capacului toaletei

Trage apa cu capacul așezat pentru ca nu cumva microbii să se răspândească prin baie.

3. Când este mai bine să folosești deodorantul

Cel mai bine este s-o faci dimineața, după duș. Deodorantul pătrunde în canalele sudoripare și le înfundă. Dacă transpiri mai mult dimineața, deodorantul va rezolva situația. Poți să te dai cu deodorant seara, înainte de culcare, când pielea este uscată și glandele sudoripare nu sunt active.

4. Cum așezi prosoapele

Cea mai bună modalitate de a te asigura atât că utilizezi la maxim spațiul și că eviți și formarea cutelor și șifonarea prosoapelor este rularea acestora. Acest truc poate fi folosit cu succes și în cazul pieselor vestimentare.

5. Tusea

Ne folosim mâinile pentru a ne acoperi nasul sau gura când strănutăm, dar virușii se raspândesc chiar și așa. Strănută lângă cot sau pe braț pentru a răspândi mai puțini microbi și a evita să îți contaminezi și mai tare mâinile.

6. Curățarea blenderului

Nu te chinui să cureți resturile, doar pune vasul blenderului în apă, adaugă detergent de vase și apoi pornește-l, ca și când ai amesteca fructele sau legumele și acesta va fi curățat cu succes.

7. Poziția în care dormi

Poate îți place să dormi pe burtă, însă această poziție îți afectează spatele și coloana. De la poziția coloanei apar durerile în corp și senzația că te-ai trezit mai obosit decât de obicei.

8. Cum folosești corect tastatura

Când înveți să tastezi, tinzi să ridici piciorușele tastaturii pentru ca aceasta să stea ușor înclinată, însă acest lucru nu este indicat pentru că această poziție îți va cauza dureri de articulații.

9. Cum îți atârni pantalonii

Pentru a nu avea cute pe pantaloni, pune un prosop pe umeraș și apoi așază pantalonii peste el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata