O tânără din Constanța i-a spus fostului iubit că vrea să se întâlnească cu el pentru o ultimă partidă de amor. Nici prin cap nu i-a trecut bărbatului ce punea ea la cale. L-a distrus complet acum. Mulți ar spune că bine i-a făcut

O tânără din Constanța a fost șantajată cu filmulețe indecente de fostul partener care mai dorea să întrețină relații sexuale cu ea, pentru ultima dată.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Constanța, a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă după ce a șantajat o tânără să facă sex cu el pentru a nu distribui pe Facebook două filmulețe indecente ale fetei.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 12 – 18 iunie, bărbatul ar fi încercat să o determine pe tânăra de 21 de ani să întrețină relații sexuale cu el, ‘în caz contrar amenințând-o că va distribui două filmulețe în care persoana vătămată apare în ipostaze compromițătoare’.

Polițiștii constănțeni din cadrul Biroului Investigații Criminale, în colaborare cu cei ai Direcției Operațiuni Speciale, au organizat un flagrant în urma căruia l-au reținut pe bărbat, după ce acesta se întâlnise cu tânăra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata