A abordat o tanara pe strada si i-a oferit 25.000 pentru a se rade in cap. Ce credeti ca a facut tanara?

Topul femeilor materialiste in functie de zodie

Taur

De regula, femeile nascute sub aceasta zodie, sunt independente si le place sa preia fraiele unei relatii, chiar si din punct de vedere financiar. Cand acest lucru nu este insa posibil, isi vor cauta diverse surse de unde pot face rost de tot ce isi doresc, iar cea mai sigura sursa sunt barbatii. Nu sunt genul de persoane care pot trai in saracie asa ca sunt in stare de orice compromis pentru a avea viata pe care si-o doresc. Cadourile scumpe intotdeauna ii vor gadila orgoliul.

Rac

Femeia Rac este foarte cheltuitoare si profita de orice sansa pentru a mai adauga inca un articol la colectia sa vasta de…orice. Daca nu dispune de resursele necesare pentru aceste mofturi, fii sigur ca-si va cauta un potential „prieten” care-i poate intretine aceste placeri. Nu-i place sa profite, insa, in viziunea sa, un barbat trebuie sa-i asigure siguranta si stabilitate pe toate planurile, mai ales financiar.

Leu

Avand in vedere ca Leul intotdeauna trebuie sa aiba cu cine si cu ce, nu mai intra in discutie ca se afla in acest clasament. Leoaica toata viata ei va alerga pentru a obtine mai mult si mai mult. Nu se va lasa calcata in picioare, nu va pune la suflet ce spun gurile rele si-si va vedea de ale ei si bunul mers al lucrurilor pe care le-a pus la punct. Nimeni nu-i va sta in cale si va fi in stare de orice pentru a obtine ceva sau pe cineva care-i poate aduce un surplus material.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata