A ajuns la accident, țipând. Iubitul ei nu mișca. Apoi, „mortul” a zâmbit și a spus următoarele

O femeie chemata la locul unui „accident mortal” a carui victima fusese chiar iubitul ei a avut o surpriza uriasa sa vada ca acesta se ridica „din morti” si o cere in casatorie.

Pare stupid sau chiar mai mult decat atat, dar un barbat din Nigeria a pus in practica, cu ajutorul prietenilor, o cerere in casatorie total neobisnuita.

Potrivit Daily Mail, prietenii au inscenat un accident mortal, a carui victima ar fi fost chiar barbatul, si au chemat-o pe iubita acestuia.

Disperata, aceasta a ajuns numai pentru a-si vedea iubitul nemiscat, pe jos, cu pete de sange (fals) alaturi.

Dupa cateva momente in care femeia a tipat si si-a plans iubitul, acesta i-a generat socul vietii.

Omul s-a ridicat de jos, a zambit si…a cerut-o in casatorie.

Dupa cateva momente de soc, femeia a putut sa zambeasca si a acceptat cererea! Sursa bzi.ro

Ce părere ai despre această cerere în casatorie!? A exagerat sau nu viitorul mire? Scrie-ne părerea ta mai jos, la comentarii!

CITESTE SI : Ultimă oră! Atenţie mare, şoferi! Din 20 mai, dacă nu aveți asta, Poliția va reține actele și numerele mașinii: Ce nu trebuie să vă lipsească niciodată: 

Din 20 mai, talonul mașinii va fi suspendat automat odată cu expirarea ITP-ului. Poliţia va reţine actele și plăcuţele de înmatriculare pe loc.

Același lucru este valabil și dacă autoturismul a fost cumpărat sau vândut, dar nu a fost trecut pe numele noului proprietar în termen de trei luni de la înstrăinare.

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP-ul expirat, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR, conform AutoBuild.ro.

Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata