A angajat un om al strazii in restaurantul sau. Ce s-a intamplat dupa doua saptamani

In luna martie a acestui an, un om al strazii a intrat intr-un restaurant si i-a cerut proprietarei bani. Cesia Abigail, cea care detine localul, l-a intrebat de ce nu munceste. Atunci barbatului i-a explicat ca nu i-ar placea nimic mai mult decat sa aiba o slujba, dar ca nimeni nu il angajeaza, iar singura solutie care i-a ramas era cersitul. In loc sa il alunge ca toti ceilalti, Cesia i-a oferit o slujba.

Nu i-a oferit bani, ci l-a rugat sa o ajute cu restaurantul, avand in vedere ca nu avea suficienti angajati. Cand a auzit, barbatul a declarat ca ar face orice pentru a primi mancare.

Timp de doua saptamani, barbatul a mers la restaurant, unde a ajutat-o cu gunoiul sau spalatul vaselor. Insa indata ce a fost platit, barbatul a facut un gest emotionant. Si-a cumparat mancare tocmai din acest restaurant, spuannd ca acest lucru il face sa se simta bine.

Mai mult, Cesia l-a vazut ambaland jumatate de sandwich pe care l-a oferit unei femei fara adapost. Femeia a povestit totul pe Facebook, iar in scurt timp povestea a devenit virala.

„Fa ceva dragut astazi pentru cineva si nu ii judeca pentru ca cersesc. Nu stim care e situatia lor. Unii merita a doua sansa”, a scris ea pe reteaua de socializare, potrivit littlethings.com

Sursa: www.stirilekanald.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata