A crezut ca este un boschetar in tramvai, insa cand s-au uitat mai bine a amutit. A pus imediat mana pe telefon si i-a facut o poza: „Am lăsat privirea in jos si „m-am simţit” cel mai prost om de pe pământ.” Ce ascunde, de fapt, aceasta poza:

Un tânăr a făcut publică pe pagina sa de Facebook o poveste care a reuşit să impresioneze pe toată lumea.

Asta deoarece un tânăr care a urcat în tramvaiul 41 din Capitală a reuşit să dea tuturor o lecţie de viaţă, imediat după ce le-a povestit prietenilor lui virtuali un episod absolut incredbil. Iată, mai jos, povestea care a strâns peste 5 mii de aprecieri şi alte mii de distribuiri:

„Las toată lumea să se urce in tramvai,că naa,aşa sunt eu mai bun,imi fixez privirea intr-un punct fix pentru a nu atrage privirile şi pentru a evita un posibil conflict şi mă poziţionez in singurul cm pătrat liber din celebrul 41.. Simt un parfum care este specific canalelor,îl văd pe acest individ şi am inceput să imi pierd controlul( mi-am încordat maxilarul şi am început să scrâşnesc din dinti) şi am zis că la prima il dau jos fiindcă plătesc sa merg în condiţii modeste ,nu infecte.

Trec peste, îmi pun fularul la gură şi număram secundele până când o să cobor. Dintr-o dată,privirea îmi pică pe cratimă care desparte „cunoscut” de „o” şi am rămas prost(chiar dacă uneori sunt). Fiind un tip timid,l-am abordat pe acest tip, l-am intrebat ce scrie şi mi-a înmânat caietul in care am văzut mai multe cratime decât am văzut in ultimii 2 ani pe Facebook şi cuvintele „doar”,”decât” si”pe care” folosite ca un mare lingvist român.

Băiatul din imagine işi scria un jurnal si ce mi-a făcut ochii să se umezească a fost partea în care el o cunoaste pe Jasmine in canalul de la Gara de Nord.Inainte sa cobor am vrut să îi dau cei 17 lei pe care îi mai aveam in buzunar dar mi-a zis cu o faţă blândă: mai am 3 lei şi îmi ajung de pâine.

Am lăsat privirea in jos si „m-am simţit” cel mai prost om de pe pământ.

Cred ca oricine poate invăţa in orice condiţie si orice poate fi om de omenie (cum spune al meu bunic)… Nu mai am nimic de adăugat!“, a fost povestea care a devenit virală pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata