A dat lovitura! Bianca Dragusanu, noua vedeta Antena 1 intr-un mega-show. Producatorii o vor plati regeste. Despre ce suma este vorba:

Potrivit unor surse D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) categoria A, senzuala blondină s-a înțeles cu cei din Antenă și, în urmă cu câteva zile, și-a dat acordul pe un mega-contract. Astfel, Bianca Drăgușanu a intrat pe lista vedetelor ce vor participa în noua ediție a emisiunii ”Asia Express”.Producătorii mega-show-ului TV o vor plăti pe fosta prezentatoare de la Kanal D cu o sumă de-a dreptul colosală.

Conform surselor citate, Bianca Drăgușanu va primi 90.000 de euro plus un bonus ce poate atinge încă 10.000 de euro. Nu-i de mirare că negocierile au durat o lungă perioadă de timp. Din câte se pare, Bianca negociază la sânge orice contract și nu se lasă cu una, cu două.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express“, de la Antena 1, prezentat de Gina Pistol şi produs de Mona Segall, va avea parte de câteva schimbări. După ce primul sezon al emisiunii „Asia Express“ s-a filmat în Vietnam, Cambodgia, Laos şi Thailanda, potrivit unor informaţii de ultimă oră, noua echipă de vedete se pregăteşte pentru o aventură în India. Astfel, odată cu această nouă locaţie şi numele show-ului va deveni „India Express“. De asemenea, printre noii concurenți se numără nume mari din showbiz-ul românesc: Margherita de la Clejani, Ruby, Iuliana Luciu, Anda Adam, dar și Jojo și Paul Ipate.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata