A fost răpit la vârsta de 5 ani, dar 19 ani mai târziu este descoperit în viață! Acum le mulțumește din suflet răpitorilor dintr-un motiv dureros. Uite ce a făcut în tot acești ani

Richard Wayne Landers Jr. a fost răpit la vârsta de 5 ani de către bunicii săi care l-au ținut departe de părinți timp de aproape 20 de ani, acum el vorbește despre experiența lui și le ia apărare bunicilor care l-au separat de părinți.

Deși băiatul trăise încă de la naștere cu bunicii, un ordin judecătoresc avea să schimbe asta. Conform KARE 11, în anul 1994 familia Landers a fugit din Indiana cu Richard pentru a scăpa de mama și tatăl vitreg ai băiatului care trăiau în mașină, nu avea serviciu și se luptau pentru custodia copilului.

Iată ce spune băiatul, acum un adevărat bărbat: ,,Am fost acolo unde trebuia să fiu, bunicii mei au avut dreptate în ceea ce au făcut și nu îmi pasă de ce spun alții”. După ce și-au răpit nepotul, Richard E. și Ruth A. Landers și-au schimbat numele în Raymond Michael Iddings și Susan Kay Iddings. Deși au fost acuzați de răpire, cazul s-a închis fiindcă poliția nu le putea da de urmă.
Când Richard a fost găsit, în 2013, el avea 24 de ani, era căsătorit și aștepta primul copil. Până în această zi el își apără bunicii, cuplul care l-au crescut, în ciuda faptului că sunt în fața unei acuzații de răpire. Un caz ca în filme, nu-i așa?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata