A ieşit la plimbare cu cei 2 câini ai săi si doi musafiri nepoftiti.

La început totul decurgea normal şi nimic nu părea să strice liniştea acestui loc încărcat de verdeaţă. Dar dintr-o dată, câţiva musafiri nepoftiţi s-au gândit să ia parte la această promenadă recreativă. După cei doi căţei şi stăpâna lor au început să vină în pas alergător câteva zeci de găini şi răţuşte ţanţoşe.

Femeia nu a părut deloc deranjată de apariţia acestor păsări, care au reuşit prin modul lor de comportare chiar să îi aducă un zâmbet larg pe buze. După cum vedem în continuare în imagini se pare că aceste înaripate au dat zvon în ţară că e vremea pentru distracţie şi le-au chemat şi pe prietenele lor, căpriţele. Acestea nu s-au lăsat mai prejos şi au mărit pasul pentru a fi sigure că nu rămân în urmă şi în scurt timp i-au ajuns pe ceilalţi, aşezându-se frumos la coadă deja formată.

Ceea ce se dorea a fi o plimbare liniştită s-a transformat într-un adevărat marş al animăluţelor şi păsărilor de la fermă care parcă se întreceau pentru premiul de cea mai gălăgioasă necuvântătoare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata