A îngenuncheat în fața ei, iar ea a crezut că o va cere de nevastă… Ce a urmat a enervat-o la culme, mie mi-ar fi frică să mai dorm cu ea dacă aș fi în locul lui

“Am pus marea întrebare azi“, a scris Brad Holmes în descrierea materialului video în care ”și-a cerut” iubita în “căsătorie”. Bărbatul în vârstă de 24 de ani a devenit cunoscut pe internet cu filmulețul de mai jos.

Totul începe cu o o imagine normală de cuplu. Ea stă pe canapea și se uită la televizor, iar el își face de lucru prin casă. Doar că ceea ce făcea Brad este o farsă pe care puține femei ar accepta-o atât de ușor.

Totul a început cu un discurs ce părea să ducă într-un singur sens: “Știi prea bine că mă faci cel mai fericit bărbat de pe pământ. Vreau să faci acest lucru în continuare. Am o întrebare pentru tine”, a continuat bărbatul în timp ce a scos o cutie de bijuterii.

“Îmi faci o ceașcă de ceai?“, a adăugat bărbatul în timp ce iubita sa stătea emoționată în picioare în fața lui. Când și-a dat seama că totul a fost o simplă farsă, tânăra a ieșit furioasă din cameră.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata