A intrat la închisoare în 1911 când avea doar 17 ani. A ieșit la vârsta de 80 de ani. Ce făcut bărbatul când s-a văzut liber după anii grei de temniță, a uimit întreaga lume

Paul Geidel Jr. este persoana care a reusit sa execute cea mai lunga pedeapsa in inchisoare, in istoria SUA. Acesta a fost inchis in 1911, la varsta de doar 17 ani, pentru crima de gradul doi.

Geidel a fost inchis la celebra inchisoare Sing Sing, si putea fi eliberat in 1926, dupa doar 15 ani de sentinta, insa un juriu l-a declarat mental inadecvat pentru a fi eliberat.

Barbatul a stat in inchisoare pana in 1974, cand a fost eliberat conditionat, insa, avand 80 de ani si neavand nicio ruda la care sa se duca, a declarat in fata comisiei ca nu vrea sa fie pus in libertate, asa ca a fost bagat inapoi dupa gratii.

Geidel a ramas in inchisoare inca 6 ani si a parasit facilitatea la 86 de ani, traind inca 7 ani intr-un azil pentru batrani. A murit la 93 de ani. Sursa: protv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

MINCIUNA care i-a adus unei studente de la criminalistica PEDEAPSA cu INCHISOAREA!
O studentă la Criminalistică a fost arestată după ce a adus acuzații mincinoase la adresa unui taximetrist. Sophie Pointon, în vârstă de 22 de ani, le-a spus polițiștilor că a fost violată de către un taximetrist, notează The Telegraph. Incidentul s-a petrecut în zorii zilei de 22 aprilie, atunci când tânăra se întorcea de la o petrecere.

Se pare că tot scandalul a plecat de la refuzul taximetristului de-a accepta banii tinerei, care erau îmbibați în uleiul de la kebab, notează The Telegraph. Furioasă, Sophie s-a dus la poliție pentru a-l acuza pe bărbat de viol. În cele din urmă, declarațiile tinerei s-au dovedit a fi nefondate.

Taximetristul, tatăl a cinci copii, a fost arestat timp de șase ore. În plus, bărbatul susține că incidentul l-a afectat, fiind incapabil să lucreze timp de 4 săptămâni.

Procurorul Kate Bisset susține că din spusele taximetristului, tânăra era „extrem de beată” atunci când s-a urcat în taxi. Fata ținea în mână un kebab și o bancnotă de 10 lire pe care a îmbibat-o în ulei.

Visul tinerei de-a deveni ofițer de poliție a fost ruinat în urma acestui incident, ea primind o pedeapsă de 16 luni de închisoare.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata