A intrat pe scena si a inceput sa se dezbrace…Toti au inceput sa tipe cand au vazut ce ascunde aceasta tanara sub haine:

Daca aerobicul si fitness-ul nu au dat roade in corectarea anumitor parti ale corpului ce pot fi considerate mici defecte, exercitiile specifice culturismului pot da roade imediat, atat timp cat sunt executate cu rigurozitate si se mentine continuitatea in antrenament. Asadar, iata ce poate corecta culturismul pentru femei:

Grasimea de pe abdomen – spre deosebire de fitness, care are rolul de a reduce tesutul adipos si atat, culturismul lucreaza si muschii din zona abdomenului, avand dublu efect: reducerea grasimii si aplatizarea abdomenului prin definirea muschilor din aceasta zona. De aici si pana la obtinerea binecunoscutului „six-pack” nu este decat un pas, dar acest lucru ramane la latitudinea celor care isi doresc sa isi evidentieze musculatura abdomenului.

Celulita – foarte greu de eliminat, celulita poate fi combatuta si prin alte solutii, cum ar fi yoga sau pillates, insa culturismul lucreaza muschii din zonele afectate de celulita, avand un efect foarte benefic asupra pielii si fiind cea mai eficienta metoda de eliminare a acestei probleme.

Aspectul „pufos” – aerobicul are proprietatea de a accelera arderea grasimilor, insa multe femei se confrunta cu o alta problema, odata ce ating numarul de kilograme pe care si-l doreau: aspectul „pufos”, atat pe abdomen, cat si pe brate si pe picioare. Pielea isi pierde din proprietatile elastice odata cu scaderea in greutate, iar straturile de tesut adipos care raman capata un aspect flasc. Singura solutie pentru a obtine un corp tonifiat, care sa arate bine si pe sub haine, este reprezentata de exercitiile cu greutati, care sa contureze mai bine linia corpului.

Sanii prea mari – exista multe femei care au probleme din cauza marimii sanilor. Practicarea exercitiilor speciale pentru muschii pectorali vor diminua tesutul adipos din care sunt formati sanii, marind muschiul si conferind o forma placuta, ferma, ridicandu-i in acelasi timp.

Centimetrii in plus din talie si de pe coapse – problema centimetrilor in plus din cele mai problematice zone – coapsele si talia – va disparea odata cu antrenamentele dedicate acestor grupe de muschi. Exercitiile localizate pe aceste grupe musculare ard repede grasimile, iar subtierea taliei este una din primele schimbari care apare odata cu inceperea antrenamentelor de culturism.

sursa: top-culturism.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata