A NĂSCUT ȘI A DAT COPILUL spre adopție fără să-și anunțe iubitul

Chris Emanuel este un bărbat ce a simțit că toată lumea lui se distruge atunci când a aflat că iubita lui, care abia născuse, a dat copilul spre adopție.

Bărbatul a fost extrem de fericit la aflarea veștii că iubita lui este însărcinată în trei luni. Relația lor nu era una tocmai de durată pe vremea aceea, așa că abia după această veste au început să vorbească despre căsătorie.

”Eram foarte fericit. Cine nu ar fi fost?”, spune bărbatul.

Emanuel zice că niciodată nu s-a întrebat cum vor crește copilul, știa doar că este copilul lor și că va face orice îi stă în putință: ”Este primul meu copil și vreau să fiu acolo. Vom face orice se poate face pentru el.”

A vrut să fie implicat, să știe toate detaliile sarcinii. A încercat să-și însoțească iubita la fiecare control.


Nu după mult timp, prietena lui a început să se distanțeze de bărbat.

Emanuel știa că ceva este în neregulă. Știa, de asemenea, că părinții prietenei lui nu prea îi păsau de el, din cauza faptului că el este de altă etnie.

Toată familia bărbatului a început să se îngrijoreze că femeia nu va păstra copilul. După ceva timp, sora și prietena lui cea mai bună au început să se intereseze de drepturile tatălui și a aflat că acesta trebuie să fie informat de nașterea bebelușului, chiar dacă nu formează un cuplu căsătorit.

Lunile au trecut, iar Emanuel a organizat o petrecere în cinstea bebelușului ce se va naște(baby shower), dar prietena lui nu a venit. Atunci a aflat că de fapt aceasta născuse…și a dat copilul spre adopție.

”Fiica mea a fost furată de lângă mine. Mi-au fost încălcate drepturile. Dar nu numai asta, acum trebuie să mă lupt pentru a-mi recupera propria fiică.”
A dus lupte grele în tribunal, dar în cele din urmă Emanuel a obținut custodia micuței. Chiar și procuroarea a fost emoționată de povestea acestei familii.


După ce și-a recuperat fiica, bărbatul spune: ”I-am simțit respirația pentru prima dată, i-am văzut ochișorii și i-am simțit atingerea. Mi-am pierdut o parte din mine, dar acum sunt întreg, mă simt complet. O am pe fiica mea lângă mine, acolo unde îi este locul. Este un moment de neînlocuit.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata