A văzut o femeie însărcinată care zăcea pe jos, pe ea era un copil de doi ani, și lângă ea era un cărucior. Le-a făcut o poză, dar când a pus-o pe Facebook și ceilalți și-au dat seama ce se întâmpla, o țară întreagă s-a schimbat. Uite ce s-a întâmplat și ce făceau acolo

În timp ce ofițerul Tommy Norman din North Little Rock, Arkansas, își făcea rondurile zilnice prin localitate, ca de obicei, a văzut o mamă încărcinată, care dormea pe trotuar împreună cu fiica ei de numai 2 ani la piept. Cele două nu aveau casă. Tommy a făcut repede o poză în speranța că va putea să le ajute cumva.

El povestește: ,,Am trecut pe lângă trotuar, în mijlocul zonei unde patrulam, și acolo am văzut un cărucior de bebeluș, dar nu am văzut pe nimeni în el, sau lângă el”.

Când Tommy s-a întors, a descoperit-o pe Jessica care dormea cu fiica ei, Kayla. Tommy îți amintește: ,,Kayla dormea dusă pe pieptul lui Jessica, și a fost ceva ce pur și simplu nu am mai văzut în viața mea”.

În acel moment polițistul le-a luat celor două o cameră de hotel, apoi le-a pus povestea pe Instagram. Acesta a fost momentul când ceva uimitor s-a întâmplat. Oameni din toată țara s-au oferit să le ajute și să le schimbe viața. ,,E uimitor cât de mulți oameni vor să schimbe viața acestei familii. Din fericire vor înțelege că sunt mulți oameni în această lume care le iubesc”, a mai declarat Tommy.

Jessica și Kayla sunt extrem de fericite fiindcă de acum înainte, cu ajutorul oamenilor, vor avea pentru o vreme un loc sigur unde vor putea dormi. Între timp Jessica și-a făcut un CV și aplică pentru slujbe, pentru ca în viitorul foarte apropiat să poată să-și crească singură cei doi copii.

Tommy mărturisește că simte că cele două sunt de acum și familia lui și că așa poate a vrut cineva de sus ca el să fie cel care să îi ajute pe oameni să le ajute pe cele două să se pună pe picioare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata