A vrut sa afle daca si masina ei sufera de aceeasi „problema”. Ce a gasit soferita unei Cupra sub logo-ul SEAT de pe motor

Posesoarea unui Leon Cupra cu 300 de cai putere sub capota a repetat de curand experimentul soferului de Skoda Superb: a luat un obiect ascutit si a mers la masina pentru a vedea daca inclusiv sub logo-ul SEAT de pe capacul motorului 2.0 turbo se ascunde sigla Volkswagen.

Descoperirea facuta de soferul unei Skoda Superb de ultima generatie le-a dat idei mai multor conducatori de automobile construite in cadrul Grupului Volkswagen. Mai precis, si unii proprietari SEAT au vrut sa afle daca sub logo-ul spaniolilor de pe capacul motorului se gaseste sigla producatorului din Wolfsburg.
Si nu au fost dezamagiti de ce au descoperit. Ba dimpotriva: posesoarea unui Leon Cupra cu 300 de cai putere sub capota chiar a filmat momentul in care scoate, cu ajutorul unui obiect ascutit, logo-ul SEAT de pe capacul motorului 2.0 turbo si gaseste, imediat sub acesta, sigla germanilor de la Volkswagen, evident

Aceasta nu este insa nici pe departe singura descoperire interesanta a unui sofer. In urma cu cateva saptamani, proprietarul unui Mercedes S-Class de ultima generatie a fost invitat in Stuttgart pentru a vedea ce se ascunde in interiorul scaunelor montate pe modelul care concureaza cu Audi A8 si BMW Seria 7.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata