Această batrânică a fost zărită pe străzi cântând la VIOARĂ atât iarna cat si vara pentru a-și câștiga existența

Muzica clasica are un efect uimitor asupra psihicului si corpului uman. Ascultand un concert de pian vei simti cum incet, incet linistea se instaleaza in suflet… Muzica clasica este una dintre cele bune metode prin care putem sa reducem stresul, tensiunile acumulate peste zi.

Nu degeaba, in terapiile lor, psihologii si psihiatrii sugereaza conectarea simturilor la muzica clasica. In acest domeniu este deseori folosit termenul “Mozart Effect” (efectul Mozart), ce a fost introdus de catre doctorul Alfred A. Tomatis care folosea muzica marelui compozitor Wolfgang Amadeus Mozart ca stimul auditiv pentru pacientii pe care ii trata de anumite stari psihice.

Mai tarziu s-a dovedit ca intr-adevar, muzica clasica este miraculoasa. Ea reduce tensiunea acumulata chiar si in cazul oamenilor care in general nu prefera acest stil muzical. Ori de cate ori va simtiti triste, neputincioase sau doar obosite, ascultati o bucata linistitoare – muzica lina a pianului sau a viorii… Ascultati un vals sau o rapsodie… In mod miraculos va veti gasi calmul necesar pentru a o lua de la capat, pentru a gasi solutii.

Aceasta BATRANICA simpatica canta la VIOARA chiar si iarna, pe zapada, in frig, casa isi castige existenta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata