Această femeie de 2 metri este supranumită Godzilla! Niciun bărbat nu se uita la ea, tuturor le e frică, dar acum și-a găsit, în sfârșit, iubirea vieții! Uite cum arată cei doi unul lângă altul… Sunt unici în lume!

Aly Stosz este o femeie înaltă de 2.05 m, care a trebuit să suporte toată viața ironiile celor din jur. Asta până în ziua în care s-a hotărât să se accepte așa cum este și să devină model pentru fetișuri.

Era pe stradă strigată „Godzilla” în batjocură dar, acum, se folosește de propriile-i slăbiciuni pentru a-i încuraja pe alții să se accepte așa cum sunt. Aly a avut o copilărie grea. Suferea de anxietate deoarece colegii ei o considerau un monstru.

La 27 de ani, a îmbrățișat cariera de model pentru fetișuri însă aventura în modeling nu a durat foarte mult. „Ridicam un bărbat care cântărea 86 de kilograme iar eu purtam tocuri. Suprafața era foarte lucioasă iar eu am alunecat și mi-am rupt o gleznă. Am decis la acel moment să mă opresc.
Viața lui Aly avea să ia, însă, o turnură neașteptată și să își cunoască alesul inimii. Este vorba despre Sean Webb, antrenorul său de fitness, pe care l-a cunoscut într-o pizzerie și care este mai scund decât Aly cu 13 centimetri. ”Ador să fiu cu ea pentru că este o persoană minunată”, avea să mărturisească bărbatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata