Aceasta melodie este veche de 30 de ani, insa inca mai face oamenii sa suspine

„She’s Like the Wind” este titlul unei celebre piese scrisă de Stacy Widelitz în colaborare cu regretatul Patrick Swayze în anul 1984.

Lansată trei ani mai târziu, melodia a fost inclusă pe coloana sonoră a celui mai reprezentativ film al anilor ’80 și anume „Dirty Dancing”.

Alături de actrița Jennifer Grey, Patrick Swayze a interpretat o frumoasă poveste de dragoste, plină de magie.

În scurt timp de la lansare piesa a ajuns pe poziția a treia în „Billboard Hot 100” și pe prima poziție în topul „Adult Contemporary”, devenind o melodie de succes în întreaga lume.

Actorul american Patrick Swayze este cel a cărui voce caldă și sensibilă dă viață acestei piese nemuritoare.

Pe fundalul secvențelor din film pline de pasiune și senzualitate melodia capătă o magie cu totul aparte.

Cei doi actori au o chimie cu totul specială, reușind să dezvăluie prin dansul, dar și prin emoția pe care o trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Cântecul lor vorbește și astăzi, după aproape 30 de ani de la lansare, despre cele mai sincere și mai frumoase sentimente de iubire.

Fiecare dintre cei doi mari actori ne dovedesc măsura talentului lor extraordinar, iar filmul „Dirty Dancing” este perfect din toate punctele de vedere: scenariu, actori și o coloană sonoră de zile mari.

Patrick Swayze a fost și va rămâne un actor iubit de multe generații.

În afara faptul că a fost un actor desăvârșit, el a fost de asemenea un cântăreț de mare virtuozitate și chiar un bun luptător în artele marțiale, deținând centura neagră.

Din păcate actorul american a plecat mult prea devreme dintre noi.

sursa: horoscopulzilei.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata