Aceasta tanara avea voia sa se relaxeze pe plaja, dar cainii ei aveau alte planuri

Zeddicus este numele acestui Labrador Retriever care se agită fără încetare în jurul stăpânei lui Jacqui. Femeia s-a întins pe nisip pentru a se bucura de razele toride ale soarelui, însă câinele ei are alte planuri. Câinele se tot rostogoleşte şi se se alintă lângă stăpâna lui, încât acesteia îi este imposibil să se bronzeze în voie.

Fiind un câine extrem de jucăuş, Zeddicus nu-şi găseşte locul de parcă ar fi o jucărie teleghidată. Cu siguranţă îi place şi lui nespus de mult să stea întins la soare, dar se pare că nisipul gol nu este prea confortabil de aceea devine atât de insistent în a ocupa prin orice mijloace prosopul stăpânei lui.

Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care nu o lăsă pe stăpâna lui liniştită, însă nu neapărat. Fără îndoială lui Zeddicus îi place tare mult să se joace, iar preferata lui este Jacqui. Planul lui dă roade, iar la finalul filmuleţului câinele reuşeşte să o convingă pe stăpâna lui să renunţe la plajă pentru ca în clipa următoare aceasta să-l îmbrăţişeze cu multă dragoste.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata