Acest baiat te va impresiona cu talentul sau! Are doar cativa anisori si canta la ukule pe strada

Rămânem mereu impresionați atunci când vedem un copil care are o vârstă fragedă, dar este extrem de talentat, fie că știe să cânte la un instrument muzcial, fie că este solist vocal.

În timp ce alți copii de uită la desene animate și se joacă pe telefon, acești copii talentați și-au dezvoltat aptitudini care le influențează întreg viitorul.

Poate că și noi ne doream să cântăm la pian atunci când eram mici, dar, diferența dintre a vrea și a face o reprezintă tocmai aceste ore de exersare asiduuă și toate sacrificiile făcute între timp. Uneori începem cursurile și realizăm că nu este deloc ceea ce ne fascinează cu adevărat.

Uneori, profesorii noștri știu că nu suntem meniți pentru așa ceva și ne încurajează să încercăm cu totul altceva. Totuși, băiatul din acest filmuleț este la polul opus față de situațiile pe care le-am expus mai sus.

Băiatul se numește Feng E și cântă pe străzile din Taipei, Taiwan. Nu a avut niciodată parte de lecții săptămânale, atunci când a spus că este interesat să cânte la ukelele, tatăl lui l-a ajutat la început și l-a învățat lucrurile de bază.

Totul a pornit de acolo și, ținând cont de vârsta băiatului, vârsta la care înveți totul foarte repede, nu i-a luat prea mult să învețe să cânte ca un profesionist și să ofere spectacole adevărate.

Feng E cântă cu energie și pasiune și stă într-o zonă aglomerată din oraș, cu ukelele lui. În aceste imagini, băiatul impresionează pe toată lumea

de pe rețelele de socialziare , folosindu-se de melodia lui Tommy Emmanuel, “Classical Gas”, o piesă instrumentală compusă și cântată prima dată de Mason Williams.

Deși este foarte greu să cânță această piesă muzicală, Feng E face totul să pară extrem de ușor și minunat.

Se poate vedea din modul în care acesta își mișcă degetele că este foarte pasionat de ceea ce face, iar sunetele pe care le scoate atunci când cântă impresionează pe toată lumea care trece pe lângă el pe strada aglomerată.

Copilul își exersează talentul într-un mod extraordinar, chiar dacă o face pe stradă, nu în fața unui public într-o sală de concerte.
Chiar și așa, Feng E învață cum să se poarte în fața unei audiențe și să cânte live fără să aibă emoții. În acest fel, se face cunoscut, își exersează talentul și reușește să devină cunoscut în fața unei lumi întregi.

Băiețelul cântă cu multă pasiune și dă din cap ferenetic, iar părul negru al acestuia zboară de colo colo. Oamenii îl privesc cu multă admirație și sunt uimiți de faptul că acesta știe să cânte la ukulele la o vârstă atât de fragedă.

Mulți artiști stradali se pot regăsi pe străzile din Taipei, Taiwan, iar acest băiețel pare că va avea un viitor strălucit în domeniu, mai ales dacă își menținea pasiunea și interesul la un nivel atât de înalt. Nu-i așa că este fenomenal?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata