Acest câine este trezit la 3:30 A.M. -Nici măcar stăpânii nu anticipaseră că vor surprinde o asemenea reacţie

Toată lumea ştie că un pat mare şi confortabil e locul ideal unde ai vrea să stai întins şi să leneveşti cât poţi de mult. Acelaşi lucru i se întâmplă şi lui Thor, căţelul din imagini, care nu-şi doreşte altceva decât să nu fie trezit cu niciun chip din somnul lui odihnitor şi să fie lăsat în pace.

De ce l-au trezit atât de dimineaţă? E ora 3:30! Poate voiau să meargă împreună la o partidă de pescuit… sau într-o călătorie…

„Aţi uitat? E Duminică şi e ziua când trebuie să ne odihnim cel mai mult, e o zi liberă oameni buni, de ce nu mă lăsaţi în pace?!” le-ar spune Thor.

Insistenţele stăpânului nu fac decât să-l enerveze destul de tare pe micul patruped, dar, fiindcă somnul e prea dulce, renunţă la orice dispută cu stăpânul lui. Cu siguranţă e foarte obosit, chiar extenuat şi nu vrea să-i facă stăpânului său pe plac.

Câinii dorm destul de mult, mai ales cei de companie care au un confort agreabil şi se simt răsfăţaţi în locuinţa în care trăiesc. Ca un copil răsfăţat se poartă şi Thor care se lăsă rugat insistent să se trezească. Şi să fim serioşi, e o oră cam matinală pentru o trezire obişnuită.

Sunt o mulţime de lucruri pe care le considerăm simpatice la câini şi tocmai felul în care se comportă câinele din aceste imagini, îl face să fie şi mai adorabil.

Sursa: Ray Prevo via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata