Acest caine Husky a fost salvat de la moarte de noul sau stapan, iar animalul l-a rasplatit in cel mai superb mod

Dupa ce l-a salvat de la moarte, cainele l-a rasplatit in cel mai superb mod. Acum sunt cei mai buni prieteni.

A salvat un caine care arata in ultimul hal si era pe moarte. Catelul din imagini fusese alungat de stapan si lasat sa moara. Ajunsese in ultimul hal de slab si pricajit, dar a fost salvat in ultima clipa.

Un adolescent l-a gasit pe strada in timp ce se ascundea sub o masina, marginea drumului si scotea niste scancete pline de durere. Baiatul s-a apropiat si atunci si-a dat seama ca bietul catel era intr-o stare deplorabila. S-a temut initial sa nu il atace, dar bietul animal era atat de slabit incat nu mai putea avea nicio reactie.

Cand l-a scos la lumina, si-a dat seama ca mai ramasese doar scheletul de el. Atunci pustiul a hotarat sa-l duca la el acasa si sa-l salveze. Era evident ca animalul nu mai mancase de o perioada foarte lunga de timp. L-a hranit cu mancare speciala de caini si i-a dat o serie de vitamine.

L-a dus la veterinar, acolo unde i s-au facut cateva vaccinuri si a fost tuns complet pentru a scapa de parazitii din blana si sa inceapa sa-si recapete aspectul normal. A fost nevoit sa-l spele foarte des deoarece animalul avea o boala de piele care il facea sa arate groaznic. I-a taiat ghearele si a continuat sa-l ingrijeasca in fiecare zi, atasandu-se de el.

Ceea ce este remarcabil este ca, dupa o perioada de 10 luni in care tanarul a fost foarte grijuliu cu animalul, cainele s-a transformat radical. Era din ce in ce mai evident faptul ca nu era un maidanez si era un husky cu niste ochi de un albastru magnific. Cand si-a recapatat blana in totalitate, cainele arata superb, negru cu alb si parea foarte puternic.

Povestea pustiului care a salvat cainele a devenit instant virala pe Facebook, iar acum toata lumea ii trimite mancare si suplimente pentru animal. Cainele pare extrem de fericit si sanatos.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata