Acest câine refuză să părăsească parcul în cel mai amuzant mod posibil

Câinele din aceste imagini a găsit cea mai neobişnuită metodă de a-i spune stăpânului lui că nu vrea să părăsească parcul cu niciun chip. Ca să fie cât mai convingător s-a aşezat în iarbă şi oricât a încercat stăpânul să-l ridice din acel loc, nu prea a avut sorţi de izbândă.

Acest Golden Retriever e atât de leneş încât refuză să se mişte din acel loc indiferent de insistenţele stăpânului lui. Bărbatul încearcă să-şi convingă patrupedul că plimbarea în parc s-a terminat şi este timpul ca împreună să se întoarcă acasă. Dar câinele nici nu vrea să audă de aşa ceva, dorindu-şi din toată inima să rămână în continuare în parc.

Degeaba îl întoarce pe o parte sau pe alta, degeaba îl trage de picioare sau de lesă… câinele nu vrea cu niciun chip să se ridice. După eforturi susţinute din partea stăpânului, acestuia îi vine ideea salvatoare.

Se apropie încet de patrupedul încăpăţânat şi îi arată un mic băţ pe care îl ţine între dinţi. Acest truc pare să funcţioneze, reuşind să capteze atenţia patrupedului care în cel din urmă se ridică şi pleacă. Ce căţel amuzant!

Sursa: wipandco via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata