Acest copil de în vârstă de 3 ani are un PICIOR GIGANTIC, de 4 ori mai mare decât cel normal, dar uite ce îi spun părinții despre cum arată…

Akshaj Khandelwal un copil de trei ani din Delhi, India, a fost diagnosticat cu Sindromul Klippel-Trenaunay (KTS). KTS este o condiție rarisimă care cauzează o creștere excesivă pe partea dreaptă a corpului, cu specificitate pe piciorul său drept, care e de 4 ori mai mare decât cel stâng, care are dimensiuni normale.

Această boală afectează 1 om din 100.000 de oameni și include vene mari varicoase și o creștere excesivă a unui membru. Deși dimensiunea piciorului lui Akshaj este în creștere iar starea lui de sănătate este în continuă degradare, felul în care cel mic privește viața este într-adevăr incredibil. Pozitivitatea micuțului se datorează părinților lui care l-au învățat că nu e nimic neînregulă cu el, el fiind diferit și trebuie să se mândrească cu asta.

Părinții lui i-au spus despre condiția lui că este un dar de la Dumnezeu, iar dacă și când colegii lui de clasă îl chinuie pe baza condiției lui, atunci el nu trebuie să le răspundă cu mânie și violență.

Imaginile aici:  https://bit.ly/2PmrnH6

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata