Acest papagal canta superb o melodie cunoscuta

Faceti cunostinta cu un cantaret in devenire. Ollie este un papagal gri african, meloman convins.

Ascultati-l si veti fi incantati sa vedeti cum aceasta pasare, se dedica trup si suflet melodiei pe care o interpreteaza.

Ollie este acompaniat la pian de catre stapana lui. In momentul in care aceasta intrerupe cantecul, papagalul cere sa fie din nou acompaniat.

Nu este niciun secret că papagalii vorbitori sunt păsări foarte populare; multi stăpâni de păsări aleg domeniul aviculturii după ce văd un papagali vorbind sau cântând, iar alții pur și simplu aleg să achiziționeze unul.
Deși sunt companioni care se atașează de stăpâni, nu toate păsările sunt ideale pentru crescut în casă sau simplu de educat. Majoritatea au nevoie de socializare și au nevoie de interacțiune cu stăpânii pentru a intra în depresie sau a nu se plictisi.

În timpul ”adolescenței”, majoritatea papagalilor vorbitori trec printr-o fază de agresivitate, manifestându-se prin mușcat sau ciupit, iar acest lucru face ca prezența copiilor să fie nu tocmai indicată.

Iată top 5 papagali vorbitori recomandați ca păsări de casă:

Papagalul gri african

Unul dintre cei mai faimoși papagali vorbitori, papagalul gri african, este considerat cel mai inteligent dintre toate speciile, având o capacitate de stocare a peste 1000 de cuvinte.

Există studii care sugerează faptul că acești papagali pot folosi cuvintele pe care le folosesc în context pentru a avea conversații simple, dar asta nu înseamnă că ei și înțeleg sensul cuvintelor.
Vorbitul papagalilor include ani de răbdare și de exerciții, dar dacă îți dorești cu adevărat să ai o pasăre vorbitoare, papagalul gri african este regele papagalilor!

Au nevoie de spații mari în care să poate zbura și sunt dependeți de tandrețe și de a crea o conexiune fantastică cu stăpânul!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata