Acesta nu este un simplu horoscop. Este ceva mai bun! Luna in care s-a născut partenera ta spune totul despre viața voastra impreuna

Multe persoane cred în horoscop, psihologii afirmă chiar că puteți judeca după caracterul unei persoane (mai ales al femeilor) după luna sa de naștere.

Primele luni de viața noastră sunt cele mai importante pentru subconștientul nostru, astfel, dacă v-ați născut iarna, primăvara, vara sau toamna, caracterul Dumneavoastră va fi influențat de acest lucru.

Femeile născute în ianuarie.

Femeile născute în ianuarie sunt foarte ambițioase, insistente și ordonate. Sunt foarte serioase în ceea ce ține de relații și viață.

Uneori aceste femei sunt prea critice sau chiar pedante, dar numai pentru că vă doresc doar binele. O altă trăsătură a lor este că nu le place să vorbească despre propriile sentimente.

Femeile din ianuarie se apropie doar de persoanele care le iubesc și care se află la același nivel intelectual cu ele.

Femeile născute în februarie.

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice. Pentru ele este important să fie tratate cu multă răbdare.

Nu fiecare le poate înțelege sufletul misterios și de ce sunt atât de schimbătoare. Dar ele nici nu au nevoie de „fiecare”. Ele au nevoie de cineva special.

Femeile născute în februarie se disting, de asemenea, de ceilalți prin imaginația uimitoare și abilitatea lor de gândire abstractă.

Și luați aminte: dacă le veți înșela măcar o dată, nu le veți mai vedea niciodată.

Femeile născute în martie.

Femeile născute în martie au carismă și farmec puternic. Sunt foarte discrete, de aceea multe persoane le dezvăluie cele mai intime secrete.

Aceste native fidele se îndrăgostesc foarte greu și este foarte ușor să le supărați. Pe de altă parte, ele aleg o dată pentru totdeauna.

Apropo, cel mai bun sfat pentru este să-și găsească un bărbat la fel născut în martie. Sunt perfecți unul pentru celălalt!

Femeile născute în aprilie.

Femeile născute în aprilie sunt foarte diplomate. Sunt sociabile, găsesc ușor limbaj comun cu orice persoană. Singurul lor defect poate fi considerat faptul că se mai plâng uneori.

Trebuie să mai țineți cont de faptul că femeile din aprilie sunt foarte geloase și fiecare ceartă care are la bază acest lucru va deveni o adevărată explozie de emoții. Deci nu este bine să-i dați motiv! Și dacă scandalul a început brusc, nu încercați să-l aprindeți și mai tare, ci să-l stingeți. Sau pur și simplu să părăsiți camera.

Pe de altă parte, femeia născută în aprilie știe mai bine decât oricine ce înseamnă plăcerea. Ea vă va face cel mai fericit om de pe pământ.

Dar își va deschide sufletul doar celor care le merită încrederea lor. Și celui care va face orice ca să nu o piardă.

Femeile născute în mai.

Mai este luna în care se nasc femeile insistente și fidele. Ele se străduiesc să fie corecte.

La exterior aceste femei sunt, de obicei, foarte atractive, dar au un caracter destul de complex.

Aceste femei sunt periculoase pentru oricine se îndrăgostește de ele. Pentru că dacă ele nu vor simți același lucru, aceasta va deveni o dragoste tragică.

Dacă ați avut vreodată o aventură cu o femeie născută în mai, puteți fi sigur: vă veți aminti de ea pentru tot restul vieții.

Femeile născute în iunie.

Acestea sunt foarte curioase, principalele lor trăsături fiind sociabilitatea și pasiunea pentru creativitate. Iar principalul lor dezavantaj este că întotdeauna spun ceea ce cred. Și nu prea aleg cuvintele atunci când o spun!

Din anumite motive ele consideră că este întotdeauna mai bine să spui adevărul în față, decât să vorbești pe la spate. Este corect, pe de o parte, dar ele nu-și prea dau seama de faptul cât de mult ar putea răni spunând adevărul.

Pe lângă aceasta trebuie să țineți cont de faptul că în dragoste aceste femei pot fi destul de periculoase. Bărbații pot deveni niște jucării în mâinile lor. Este bine să fiți foarte atenți, deoarece nici nu veți reuși să vă dați seama că ați nimerit într-o adevărată capcană.

Femeile născute în iulie.

Femeile născute în luna iulie se deosebesc de celelalte prin onestitate și sinceritate față de cei dragi. Pentru toți ceilalți sunt misterioase, frumoase și foarte inteligente.

În viața de zi cu zi ele încearcă să evite conflictele și să rămână politicoase până în ultimul moment.

În general sunt minunate! Dar luați aminte: dacă o veți înșela măcar o dată, o veți pierde pentru totdeauna! Ele nu pot ierta minciuna!

Femeile născute în august.

Aceste femei se caracterizează prin egocentrism, dar au în același timp un suflet mare. Pentru bărbați este mai bine să nu se lege cu astfel de doamne, pentru că ele vor ieși mereu învingătoare.

Femeile născute în luna august au un simț al umorului bine dezvoltat, dar nu le place când sunt tachinate. Dacă vă veți face vinovat de acest lucru, să știți că nu vă va ierta.

Ele preferă mereu să fie centrul atenției, mai ales din partea bărbaților care, în prezența lor, își pierd, de obicei, rațiunea.

Femeile născute în septembrie.

Dacă sunteți femeie și v-ați născut în septembrie, aceasta înseamnă că principalele Dumneavoastră calități sunt bunătatea, disciplina și frumusețea naturală.

În ceea ce privește relațiile cu bărbații, cel mai important pentru Dumneavoastră este loialitatea. Dacă veți fi trădată măcar o dată, nu veți putea uita acest lucru niciodată.

De aceea, de obicei, sunteți foarte precaută, închisă și, din păcate, cam răzbunătoare. Preferați ca relația Dumneavoastră să fie una frumoasă și pentru întreaga viață.

Pe de altă parte femeile din septembrie sunt destul de critice și, prin urmare, au așteptări foarte mari în ceea ce privește partenerii lor. Va câștiga bărbatul care îi va putea demonstra că este unic!

Femeile născute în octombrie.

Doamnele născute în luna octombrie au un caracter puternic și ferm. Sunt foarte emoționale, dar nu vor plânge niciodată în prezența altor persoane.

Sunt foarte inteligente. Destul de inteligente ca să nu-și deschidă sufletul tuturor. Pentru că știu: oamenii pot profita unul de altul.

Alte femei le-ar putea urî din cauza geloziei. Doamnele născute în octombrie vor reuși să-i cucerească pe cei mai buni bărbați și să aibă o viață fericită alături de ei.

Femeile născute în noiembrie.

Aceste doamne vor fi întotdeauna cu un pas înaintea altora. Ele sunt active, consecvente, simt imediat când este vorba de o minciună. Prin urmare este absolut imposibil să vă jucați cu sentimentele acestor femei! Sfârșitul unor astfel de jocuri murdare va fi întotdeauna unul foarte rău.

Pe de altă parte, ele sunt foarte aprinse! Dar nici nu vă veți plictisi niciodată în compania lor. Și nu le veți putea învinui niciodată pentru lipsa de ambiție.

Principalul lucru de care trebuie să țineți cont: să nu întrebați niciodată care este părerea lor cu privire la vreo problemă, dacă nu sunteți gata să auziți adevărul.

Femeile născute în decembrie.

Femeile născute în decembrie au un caracter foarte nerăbdător și o ingeniozitate incredibilă. Din fericire, sunt, de asemenea, și foarte norocoase prin natura lor. Oricare ar fi situația, ele vor ieși întotdeauna câștigătoare!

Și aceste femei știu mai bine decât oricine altcineva cum să-și distreze soții. Secretul lor este inima deschisă.

Viața nu le înspăimântă și nu le poate face rău. Dumnezeu le protejează mereu și, mai devreme sau mai târziu, ele obțin mereu ceea ce vor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata