Aceste pustoaice de 7 ani danseaza hip hop cu miscari de twerk, insa este oare adecvat pentru varsta lor?

O trupă de dansatori în vârstă de doar șapte ani a participat la o competiție de dans națională, numită Rainbow. Echipa este formată din nouă fete și un băiat care au intrat pe scenă plini de încredere în sine și s-au așezat la locurile lor, în poziția ghemuit.

Aceștia purtau uniforme școlare. Fetele purtau fundițe roșii ăn păr și aveau părul prin în două codițe, purtând fuste și ciorapi înalți. Ideea dansului era că școala s-a terminat, vacanța a început și bucuria este în toi.

Folosindu-se de uniformele cu cardigan și papion, copiii au scos în evidență un contrast foarte mare între vestimentație și modul de a dansa. Coregrafia acestora și modul încrezător pe care au prezentat-o a făcut întreaga sală să răsune.

Copiii au fost încurajați constant, iar sincronul pașilor lor a fost perfect, mai ales dacă stăm să ne gândim că au doar șapte ani, iar stilul hip hop nu este deloc ușor. Coregrafia lor a durat aproape trei minute, timp în care aceștia nu și-au pierdut deloc din energie și entuziastm.

Deși dansul a fost adorabil, există persoane care spus că aceste mișcări nu sunt deloc potrivite pentru copiii de vârsta lor. Totuși, oamenii din sală, printre care, probabil, și părinții lor, nu au avut nicio problemă cu pașii de dans și i-au încurajat până la final.

Dansul copiiilor a fost vizionat de peste 12 milioane de ori până acum, primind mii de comentarii în care sunt admirați și lăudați.

Chiar dacă aceștia au o vârstă fragedă, mișcările de hip hop si twerk au influențat milioane de tineri, inclusiv pe cei de vârsta lor. Acesta are o istorie interesantă și provine, bineînțeles, de pe străzile din New York.

Dansul hip hop este o categorie largă care include o viaritate de stiluri. Cele mai vechi stiluri de dans care au fost create în anii 70 includ uprock, breaking și stilurile funk. Breaking –ul a fost creat în New York, în The Bronx, incluzând dansuri populare în anii 60 și 70 în comunitățile latine și african-americane.

În formă incipientă, totul a început de la dansul Good Foot a lui James Brown, din 1972. Breaking-ul nu era efectuat doar la sol, așa cum este în ziua de azi, începând cu mișcări ale dansului Toprock care erau efectuate în picioare. O influență a toprock-ului a fost uprock-ul, creat în Brooklyn, New York.

Uprock-ul este mult mai agresiv ca și stil, arătând mai degrabă mai mult ca o luptă decât ca un dans. În 1973, DJ Kool Herc a inebntat the break beat, un interludiu muzical ritmic al unui cântec care este folosit din nou și din nou pentru a extinde solo-ul muzical.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata