Acuzații Grave În Conflictul Tatălui Lui Teo

Tatăl prezentatoarei își face dezvăluiri șocante despre relația cu fiica sa
Într-un război al declarațiilor care durează de ani de zile, relația dintre prezentatoarea tv Teo Trandafir și tatăl ei, Ion Uță, nu pare să se îmbunătățească. Acuzații grave sunt aduse acum în discuție, într-un interviu recent acordat de bărbat, care susține că este imobilizat la pat și că nu a mai vorbit cu vedeta tv de trei ani.

La venerabila vârstă de 80 de ani, Ion Uță se confruntă cu multiple probleme de sănătate, iar una dintre ele îl ține imobilizat la pat. Singura lui susținere în această luptă este soția sa. “Am mai multe probleme de sănătate, dar una mă imobilizează la pat. Cu aprovizionarea mă ajută soția mea, e mai tânără și mai puternică, ea are grijă de un invalid, adică de mine. Tot necazul meu vine de la degradarea articulațiilor, evoluează totul rapid, este o boală ereditară, din familie”, a mărturisit bărbatul pentru Impact.ro.

Însă, ceea ce stârnește cu adevărat interesul este relația tensionată dintre Teo Trandafir și tatăl său. Cei doi se acuză reciproc și comunică foarte rar, deși uneori există încercări de împăcare. Ion Uță a dezvăluit că Teo îi oferă ajutor și îi spune să o cheme, dar el preferă să o lase în pace: “Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o

deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: ‘Cheamă-mă și vin!’. Dar eu îi zic: ‘Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!’. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul ‘Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață. Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință.”

Motivul conflictului dintre Teo Trandafir și tatăl său
Neînțelegerile dintre Teo Trandafir și tatăl său au început în 2011, când vedeta a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la Viena, fiind diagnosticată cu pancreatită. La acea vreme, Ion Uță nu și-a vizitat fiica la spital, alegând în schimb să discute despre familia lor în diverse emisiuni tv. Această atitudine a deranjat-o profund pe Teo, iar lucrurile s-au înrăutățit și mai mult atunci când aceasta nu și-a invitat tatăl la nunta cu Constantin Iosef.

Pe de altă parte, Ion Uță nu și-a invitat fiica la cununia civilă cu cea de-a doua soție, aducând în discuție faptul că el consideră că Teo l-a dat uitării: “Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume și o voi iubi cu sau fără voia

ei, sau aprobarea ei. Fata mea s-a dovedit fățarnică. Dacă m-aș fi dus la nuntă, cu siguranță m-ar fi dat afară. Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e jenă de jena ei. Mai mult de frica ei, decât de a mea. Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Nu am dezvăluit niciun secret așa cum mă acuză ea.”

Este clar că relația dintre Teo Trandafir și tatăl său este una plină de tensiuni și neînțelegeri profunde. Cu toate acestea, sperăm că în viitor vor putea găsi un echilibru și că vor putea rezolva conflictele care îi despart.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata