Adolescenta cântă “Hallelujah” pe străzile din Dublin

Mulți oameni nu știu exact ceea ce face un artist stradal. Poate că majoritatea oamenilor se gândesc că aceștia se folosesc de un anumit talent doar pentru a câștiga bani, dar, de fapt, este vorba de mai mult decât atât.

Mulți dintre artiștii stradali fac asta de mulți ani și chiar reușesc să formeze o legătură specială cu publicul lor. Aceștia sunt destul de des întâlniți pe străzi în anumite zone ale lumii și, trebuie să recunoaștem, este absolut incredibil atunci când mergem către locul de muncă, spre exemplu, într-o zi obișnuită și auzim o voce angelică sau un instrumentist!

Unii oameni cântă muzică clasică în mijlocul unui mall, sau prezintă acrobații în piețele publice. Totuși, aproape toată lumea cunoaște melodia lui Leonard Cohen “Hallelujah. Acesta a ajuns cunoscut și atunci când a apărut în filmul Shrek.

Dacă, totuși, nu ați văzut filmul, atunci sigur ați auzit această melodie care face pielea de găină pe undeva. Este extrem de popular și de folosit, mai ales pentru concursuri. Totuși, doar oamenii cu adecărați talentați se pot încumenta la așa ceva.

Fix când am crezut că am văzut deja toate variantele posibile ale melodiei, iată că mai este una care merită apreciată. Allie Sherlock avea 12 ani la vremea când au fost înregistrate aceste imagini.

Allie este născută în Cork, Irlanda și a avut destul curaj cât și-a aranjat un microfon în fața unei zone comerciale din Dublin și a început să cânte una dintre cele mai frumoase versiuni ale cântecului “Hallelujah.

Allie se folosește și de o chitară, instrument la care a învățat să cânte doar cu câțiva ani în urmă. Aceasta reușește să cânte melodia ca și cum ar fi fost floare la ureche. Vocea ei puternică se aude în toată zona comercială, iar oamenii s-au strâns în jurul ei pentru a o vedea mai bine în timp ce cântă.

Chiar și persoanele de vârsta lui Allie, sau chiar mai mici, s-au strâns în jurul ei pentru a-i asculta vocea superbă, doar pentru a-i acorda fetei atenție pe care o merită. După ce melodia s-a terminat, toată lumea a pufnit în ropote de aplauze și a încurajat-o pe tânăra artistă.

Cea mai bună parte este că momentul a fost înregistrat și postat pe Youtube. După această prestație, Allie a fost recunoscută mult mai ușor. Acum a semnat un contract cu o casă de înregistrari, a apărut în emisiunea lui Ellen Degeneres “The Ellen Show,” și multe alte oportunități i-au fost oferite în urma acestui moment.

Imaginile cu Allie au strâns peste un milion de vizualizări pe Youtube și mii de comentarii pozitive. Allie a avut șansa de a fi descoperită, iar acesta este cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui artist stradal.

Aceasta ne invață despre ce înseamnă pasiune adevărată și curaj. Chiar dacă avea doar 12 ani atunci când a fost înregistrată, aceasta a dat dovadă de multă forță, să nu mai spunem de talent, în special atunci când a făcut o mică greșeală, dar a mers mai departe ca un profesionist adevărat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata