Radu Vâlcan a spus tot ce simte. Surprinzător ce spune despre soția lui, Adela Popescu: „…nemachiată, nedormită, nemâncată și ea…”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul din cele mai solide cupluri din peisajul monden din România. Căsătoriţi din anul 2015, cei doi sunt părinţii unui băieţel pe nume Alexandru. Recent, Radu Vâlcan a spus cum s-a îndrăgostit de Adela Popescu.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi oboare”, în anul 2010. Într-o postare pe blogul său, de acum 3 ani, Radu le dezvăluia tuturor cum s-a îndrăgostit de cea care îi este acum soţie.

„I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan.

Sentimentele prezentatorului emisiunii „Insula iubirii” sunt aceleaşi şi acum. Dovada o reprezintă ultima postare a acestuia pe o reţea de socializare. Radu a distribuit o fotografie în care apare alături de Adela cu mesajul „Unele lucruri nu se schimbă niciodată”, făcând trimitere către articolul de pe blogul său în care a scris rândurile de mai sus.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata