Are 70 de ani si este inca virgina. „Nu am intretinut niciodata relatii intime cu barbati, doar ne-am sarutat

Arata extraordinar, desi a trecut de 70 de ani, dar nu a avut niciodata relatii intime cu un barbat. Pare greu de crezut, dar este adevarat.

Pam Shaw este o britanica care a trecut de 70 de ani si care se poate lauda cu un lucru mai putin obisnuit. Desi arata extraordinar, femeia, care este dansatoare de cabaret, este inca virgina.

Pam este de moda veche si nu este de acord cu sexul inainte de casatorie, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care mai este inca virgina si la aceasta varsta. Ea a pus mereu cariera mai presus de viata personala, iar gasirea unui sot nu a reprezentat o prioritate pentru ea. „Barbatii m-au vazut in costumele pe care le purtam pe scena si au crezut ca le va fi usor. Dar, nu au avut niciodata relatii intime cu un barbat, doar ne-am sarutat. Am aparut in tinute sexy, dar asta se intampla doar pe scena”, a declarat Pam.

Acum, Pam isi doreste cu ardoare sa gaseasca un barbat care sa ii puna inelul pe deget. Ea este hotarata sa nu renunte la principiile de o viata si spune ca nu ar accepta nici in ruptul capului sa isi piarda virginitatea cu un barbat cu care sa nu se casatoreasca inainte. Bineinteles, Pam are standarde inalte in ceea ce priveste calitatile pe care trebuie sa le aiba un posibil viitor sot. Acesta trebuie sa fie inalt, brunet si musai milionar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata