Alege unul dintre aceste simboluri alchimice și află în ce crezi cu adevărat

Aceste simboluri, deseori, sunt numite simbolurile magice ale alchimiștilor sau simbolurile norocului.

Privește această imagine și nu analiza prea mult. Pur și simplu alege rapid un simbol, care ți-a atras atenția.

Iată ce semnifică alegerea ta.

1. Leul

Leii sunt simbolul soarelui. Preferi să-ți creezi singur viața. Nu recunoști existența destinului. Tu crezi că omul, de obicei, primește ceea ce merită. Ești o personalitate puternică. Ești dominant în mai multe aspecte ale vieții. Crezi un pic în noroc, un pic în cazuri fericite, dar cel mai mult crezi în tine. Tu ești sigur că vei avea ceea pentru ce vei depune efort. Ești convins că fără muncă nu obții nimic.

2. Clepsidra

Clepsidra este simbolul inevitabilului, al timpului. Ești un pic filosof. Nu-ți place graba. Nu-ți plac emoțiile tari. Nu agreezi oamenii și situațiile gălăgioase. Preferi să faci totul consecvent, motivat, într-o atmosferă relaxantă. Asculți tot ce ți se spune, dar faci ceea ce crezi tu mai bine. Ești de părerea că timpul vindecă și că omul se obișnuiește cu orice.

3. Luna

Puterile lunii sunt legate de emoții și adevăruri ascunse. Ai o intuiție foarte dezvoltată, dar nu-ți place să dai sfaturi atunci când nu ți se cere. Preferi să păstrezi gândurile și părerile pentru tine. Primești plăcere atunci când înțelegi că totul a ieșit așa cum te-ai gândit tu. Ești o persoană modestă și delicată. Crezi că fiecare om trăiește așa cum a decis el singur. Nu încerci să schimbi lumea. Pur și simplu te ții mai departe de oamenii și lucrurile neplăcute.

4. Cheia

Cheia simbolizează căutarea răspunsurilor. Nu prea ai încredere în oameni. Deseori te îndoiești și îți este greu să ei decizii. Cântărești „pro” și „contra”, ceri sfaturile celor din jur și ulteior, din nou, te îndoiești. Deseori te simți plictisit sau chiar îngrijorat. Crezi că orice om te poate minți. Din această cauză ești destul de distant cu ceilalți. Nu iubești să te gândești la sensul vieții, ești o fire închisă.

5. Hamsa sau mâna Fatimei

Hamsa se referă la apărarea de forțele răului. Ești o persoană răbdătoare și loială. Nu-i critici pe cei din jur și rareori te aperi pe tine. Preferi să rabzi și să speri. Crezi în soartă și nu încerci să lupți contra ei. Ești omul care obosește repede și nu primește plăcere de la viață. Deseori te lipsești de lucrurile, care te-ar putea face fericit. Tu pur și simplu nu știi cum să faci asta, nu știi să te iubești. Ești foarte grijuliu cu cei din jur, dar uiți să ai grijă de tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata