Amenintarile primite de Andreea Balan dupa ce si-a declarat public sustinerea pentru comunitatea LGBT. Reactia vedetei:

Andreea Bălan s-a poziționat clar în tabăra celor care nu au participat la referendumul din 6-7 octombrie. Nu este pentru prima dată când solista a spus în mod public că susține persoanele cu altă orientare sexuală decât cea hetero, mai ales că a și participat de-a lungul timpului la marșurile comunității LGBT.
Conștientă că va primi multe cuvinte urâte pentru convingerile sale, Andreea nu s-a sfiit să spună în mod direct care îi este părerea, nemulțumită mai ales că banii folosiți pentru organizarea referendumului nu au fost îndreptați către o cauză cu adevărat folositoare. Comentariile urâte au curs gârlă, ba chiar s-a ajuns și la amenințări cu moartea, după cum însăși jurata de la „Te cunosc de undeva” a mărturisit.
„Cu banii cheltuiți pe acest referendum inutil se puteau face 2 spitale de oncologie cu tot ce e necesar. Sper ca toți cei care și-au adresat injurii (și chiar amenințări cu moartea) să realizeze cât de penibili au fost și cât nonsen a avut ttoată această poveste. #iubireanusevoteaz”, a scris Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata