Amestec natural pentru întărirea genunchilor, articulațiilor și ligamentelor

Din păcate, tot mai mulți oameni suferă de dureri în aceste zone ale corpului, care, de cele mai multe ori împiedică activitățile din viața de zi cu zi.

Odată cu înaintarea în vârstă, aceste dureri se accentuează, iar articulațiile și ligamentele și încheieturile devin din ce înc e mai puțin flexibile.

Chiar dacă îmbătrânirea este un proces ireversibil, putem să ne ajutăm organismul, să îmbătrânească într-un ritm mai lent.

Preparatul care întărește genunchii, articulațiile și ligamentele
Azi vă vom prezenta un preparat care vă poate scăpa de toate aceste probleme, ingredientele sunt complet naturale, ieftine și la îndemâna oricui. Amestecul pe care urmează să vi-l dezvăluim conține magneziu, vitamina C și nutrienți atât de benefici organismului…

Ingrediente:
Două linguri de fulgi de ovăz

O linguriță de gelatină agar-agar

O lingură de miere

O banană

300 de ml de apă

Preparare:
Pune fulgii de ovăz în apă, cu o jumătate de oră înainte de a începe să pregătești preparatul. Într-un bol separat, zdrobește banana, adaugă mierea și gelatina, amestecând continuu până la obținerea unei paste omogene.

După ce fulgii de ovăz s-au înmuiat, scurge apa și așază-i peste amestecul mai sus descris. Mai amestecă încă o dată și servește la micul dejun.

Repetă isprava de 2-3 ori pe săptămână, asta până când vei observa singur îmbunătățirea mobilității articulațiilor!

Contraindicații – Diabet

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata