Anamaria Prodan rupe tăcerea! De ce nu mai este Reghe antrenorul Craiovei: “Nu suportă viața destrăbălată!”

Share
Vestea că Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenorul Craiovei a șocat pe toată lumea. Acesta nu a făcut declarații despre acest subiect până acum, dar fosta lui soție nu s-a putut abține. Prodanca a dezvăluit presupuse motive șocante, care nu îi aduc deloc cinste sportivului.

Reghe nu mai este antrenorul Craiovei
Duminică seară, Clubul Craiova a făcut un anunț extrem de șocant: Laurențiu Reghecampf și-a încheiat contractul cu echipa pe care o antrena. Chiar dacă acesta se termina abia peste trei ani, se pare că cele două părți au căzut de comun acord și l-au reziliat mult mai devreme.

Echipa a transmis un mesaj prin care a mulțumit antrenorului pentru tot ce a făcut în aproape un an de activitate, fără a preciza cauza exactă a celor întâmplate. Nici Reghe nu a comentat, ci doar a declarat că nu știe ce va face în viitor, ci are de gând să se odihnească și să se concentreze pe familie.

„Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi.” a spus Reghe, citat de Playsport.

Laurențiu Reghecampf ar fi fost dat afară de la Craiova
La două zile de când Laurențiu Reghecampf nu mai este antrenor la „Universitatea Craiova”, fosta lui soție a făcut declarații șocante. Anamaria Prodan nu s-a putut abține și a dezvăluit motivele pentru care acesta ar fi încheiat legăturile cu echipa favorită a oltenilor.

Astfel, impresara a declarat că Reghe ar fi fost dat afară de către Clubul sportiv pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Fără a avea dovezi în acest sens, Prodanca a declarat că Mihai Rotaru nu ar mai fi suportat imaginea pe care Reghe o are din cauza scandalurilor în care a fost implicat și a decis să îl dea afară de la echipă.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.” a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata