Andra, aparitie la plaja din acest an. Cum s-a lasat vedeta fotografiata. Imaginea care a luat cu asalt internetul

Andra este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, fanii apreciind-o atat pentru simplitatea si naturaletea ei, cat si pentru talentul muzical.

Loading...

Vedeta a profitat de cateva clipe de relaxare la malul marii si chiar daca nu a aparut imbracata in costum de baie, vedeta si-a incantat fanii cu imaginea realizata la malul marii.

„Marea m-a chemat la ea… si eu am venit! Salutari de la malul marii!”, a scris frumoasa cantareata in descrierea imaginii.

Loading...

Fanii au admirat frumusetea vedetei, dovada fiind numeroasele comentarii si like-uri pe care le-a primit. Mereu zambitoare, Andra a primit numeroase laude si complimente, toti admirand faptul ca a preferat un stil simplu si lejer.

„Cea mai frumoasa si talentata artista”, „Vaiiii ce frumoasa esti!!!! Iti dorim succes, si te vom asculta cu mare drag”, „Doamne esti minunata te iubesc enorm „, „Dincolo de hainele acestea frumoase si inflorate, ca sufletul ei, Andra este o femeie fericita si implinita si acest lucru chiar se reflecta pe chipul ei senin si mereu zambitor!!!Felicitari pt tot ce faci,Andra! Te iubim!!”

Imagini pentru andra la plaja 2017

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *