Andra duet cu o fana, la sfarsitul unui concert: „Omul cu inima buna” Live

Andra este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania. Este o artista foarte frumoasa si foarte indragita in industria muzicala din tara noastra. Se pare ca frumusetea a mostenit-o de la mama sa, care nu este o prezenta vazuta des in lumina reflectoarelor.
Indragita interpreta seamana foarte mult cu mama sa. Andra, in varsta de 30 de ani, sustine ca foarte multa lume ii spune ca seamana cu mama ei, mai ales la ochi. Intr-un interviu, aceasta a declarat ca si-ar dori din tot sufletul sa fie o femei atat de puternica precum mama ei:
“Toata lumea imi spune ca seman cu mama mea. Si desi stiu ca ei se refera la ochi sau la zambet, eu ma bucur sa aud asta si sper sa seman si la putere. Mama mea e cea mai puternica din lume. Mama mea are superputeri!”
A crescut foarte atasata de mama sa, iar cand ii este greu se gandeste la mama sa si isi pune singura o intrebare: “Oare ce ar face mama in locul meu?”. Si tot singura isi da raspunsul cu rezolvarea problemei.
Andra este casatorita cu un cunoscut prezentator TV, Catalin Maruta, are doi copii minunati, o cariera impresionanta si ia parte la 3 emisiuni de un real succes la postul de televiziune ProTv. Melodiile ei ajung imediat hitu-uri, are contracte de imagine cu multe brand-uri, filmeaza foarte multe reclame, deci se poate considera o femeie implinita din toate punctele de vedere.
Cuplul format din Andra si Catalin Maruta este unul dintre cele mai frumoase si puternice din showbiz-ul romanesc, pana in prezent, ei nu au fost implicati in niciun scandal. Au foarte multi prieteni in aceasta bransa, multora le-au fost nasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata