Andra si Delia filmate impreuna la o petrecere privata!Publicul a rupt ringul de dans cand ele au inceput sa cante…

De mici pe scenă, Delia şi Andra şi-au împărţit parcă în mod egal gloria şi fanii, iar acum sunt umăr la umăr în showbiz. Considerate de mulţi rivale, solistele se vor duela curând pe acelaşi teritoriu: Sala Palatului. În februarie, Andra va avea 3 show-uri, iar Delia va susţine două concerte, în martie.

În 2016, fetele s-au mai duelat şi în hituri, căci radiourile au difuzat excesiv atât piesele Deliei, “Ce are ea”, “Cine m-a făcut om mare”, “1234 (Unde dragoste nu e)”, dar şi melodiile Andrei, “Iubirea schimbă tot”, “Without you”, cu David Bisbal, sau “Floare de nu mă uita”. Şi, în timp ce Delia a bătut un record important în 2016, fiind artistul român cu cele mai scumpe bilete vândute la un concert, 490 şi 690 lei, (n.r. 5 decembrie, Teatrul Naţional), Andra a învins-o la capitolul afişări pe YouTube. Conform topului recent prezentat de Google, cu cele mai populare căutări pe YouTube în 2016, Andra a bifat peste 115 milioane de vizualizări cu “Without you”, iar Delia, doar 26 de milioane cu “Ce are ea”. Mai mult, Delia şi Andra sunt rivale şi pe micul ecran: prima e jurat în show-urile “iUmor” şi “X-Factor”, de la Antena 1, iar cea de-a doua dă verdicte la “Românii au talent” şi “Vocea României junior”, de la PRO TV.

S-au măritat amândouă la Târgu Jiu

Delia a debutat în 1999, în trupa N&D, iar Andra, în 2001, la doar 14 ani. De atunci, cele două au trecut prin transformări uluitoare de stil, dar s-au menţinut pe val. Ce mai au ele în comun? Au bărbaţi olteni! Atât soţul Deliei, Răzvan Munteanu, cât şi soţul Andrei, Cătălin Măruţă, sunt originari din Târgu Jiu. Mai mult, fetele chiar s-au căsătorit în oraşul lui Brâncuşi. În august 2012 Delia a făcut cununia civilă la Poarta Sărutului, iar Andra a făcut nuntă în august 2008.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata