Andra si Tudor Chirila, schimb dur de replici la „Vocea Romaniei”. De la ce a pornit totul:

Nu mai este pentru nimeni un secret că jurații de la Vocea României împărtășesc de multe ori păreri diferite și ies scântei după anumite momente de pe scenă. Protagoniștii unui astfel de moment au fost Tudor Chirilă și Andra, care s-au ”înțepat” la finalul unei reprezentanții.

Noul sezon al emisiunii Vocea României a avut multe momente de excepție, cel mai notabil dintre ele, până acum, fiind reprezentanția unui concurent pe nume Bogdan Ioan. Acesta a fost singurul concurent din istoria concinsurului căruia i s-a cerut un bis de către juriu. Arhitectul în vârstă de 28 ani din Constanţa a interpretat „Earth Song“, una dintre piesele celebre ale lui Michael Jackson.

Uimiţi de asemănarea vocii sale cu cea a megastarului, juraţii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley au apăsat butoanele din primele secunde. Scaunele s-au întors, iar vedetele şi-au exprimat bucuria şi emoţia de a-l auzi pe Bogdan cântând.

Nu întotdeauna cei patru jurați celebri cad de acord asupra unor momente bune. Sub presiunea alegeriulor, se întâmplă chiar aceștia să facă schimburi dure de replici. Așa cum s-a întâmplat între Andra și Tudor Chirilă, moment difuzat într-un promo al emisiunii care va avea loc vinerea viitoare, pe 14 septembrie.

”Chirila: „Te rog sa te relaxezi”

Andra: „Crezi ca daca stai picior peste picior esti mai relaxat?”

Momentul tensionat a pornit cu siguranță de la ”lupta” pentru concurenți.

Regulamentul a suferit unele modificări, iar în cea de-a doua etapă a competiției se va oferi antrenorilor posibilitatea de a a apela la un truc. Acesta le va permite să fure elevii colegilor.

Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment.

Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

sursa: www.cancan.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata