Andreea Balan a facut un show de zile mari la o nunta

Andreea Balan si trupa ei au aparut costumate in mod inedit la una dintre nuntile la care a fost invitata sa intretina atmosfera.

Andreea Balan a facut show total la aceasta petrecere. Acoperita doar cu pene, Andreea Balan a scos toata lumea la dans.

Andreea Bălan (33 de ani) a vorbit, într-un interviu pentru Adevărul, despre trupa Andrè, alături de care a cunoscut celebritatea, dar şi cum a reuşit să se menţină în industria muzicală vreme de două decenii.

Andreea Bălan are 33 de ani şi o carieră în industria muzicală din România de 20 de ani.

A cunoscut celebritatea odată cu trupa Andrè, înfiinţată de tatăl ei, Săndel Bălan şi Alexandru Antonescu, tatăl Andreei Antonescu, pe când avea doar 13 ani.
S-au cunoscut pe culoarele TVR-ului, iar de la ideea înfiinţării unei trupe şi până la „scrierea istoriei“, n-a mai fost decât un „Liberă la mare“, piesa de semnătură a grupului.

Au urmat patru discuri de platină, unul de aur şi au vândut peste un milion şi jumătate de albume, succes pe care nicio altă trupă românească, până în prezent, nu a reuşit să-l egaleze, după cum mărturiseşte artista.

A început să cânte de la vârsta de 10 ani, imitându-l pe tatăl ei, un trubadur cu chitara în spate şi veleităţi de compozitor, care fredona tot timpul prin casă.

Un prieten venit în vizită i-a spus lui Săndel Bălan: „Nu vezi că fata ta e talentată? Ce-ar fi să-i compui şi ei nişte piese?“.

Şi i-a compus cât pentru un album întreg, aşa încât micuţa Andreea devenise primul copil din România care lansase un CD, făcut în Germania.
A existat, însă, o perioadă însemnată de timp în care succesul venit peste noapte nu i-a adus fetei cu codiţe blonde, cu şenile şi haine sexy, nicio bucurie.

Ba dimpotrivă. Urca pe scenă plângând şi „trebuia să zâmbească“ şi să danseze frumos în faţa sutelor de fani veniţi să le vadă.

Conflictele şi neînţelegerile datorate incapacităţii de a gestiona un mare succes au dus la o ruptură iremediabilă.

Trupa s-a destrămat în 2001, după care, mărturiseşte Bălan, a existat o perioadă de renegare, în care era „lame“ să spui că ai fost fan Andrè.

La aproape 18 ani, Andreea Bălan a fugit de acasă, în Bucureşti, pentru a-şi construi prin forţele proprii o carieră solo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata