Andreea Bălan și Jean Gavril nu se mai ascund! Au dat-o pe față: ‘Mă simt feminină și mă…’

Andreea Bălan și Jean Gavril au fost invitați împreună la „Podcastito Express”, emisiune online prezentată de Nelu Cortea și Cătălin Bordea, doar pe AntenaPLAY. Cei doi concurenți America Express au făcut deliciul fanilor prin replicile jucăușe adresate unul altuia.

Andreea Bălan și Jean Gavril au participat la America Express, unde au făcut show împreună. Cei doi s-au căsătorit în Columbia, în urma unei probe. Andreea a purtat rochie de mireasă și Jean costum de ginere. Doar ei doi s-au sărutat așa cum le cerea proba din concurs. În urma acestor întâmplări, Andreea și Jean au povestit la „Podcastito Express” tot ce au simțit și prin ce stări au trecut.

Andreea Bălan și Jean Gavril, replici care dau de gândit
Jean: Suntem foarte compatibili.

Andreea: Mie îmi plac bărbații înalți și arătoși. Eram happy.

Jean: Aveai fluturi în stomac.

Andreea: Am început cu fluturii, cu preludiu.

Jean: Eu am buzele groase și cărnoase, toată lumea e geloasă pe buzele mele.

Andreea: Nu ne-am pupat la „Dancing on Ice” că era soția lui acolo. În general, pe mine ma excită… frica și sa trișez. Însă Jean nu are discernământ. Face ce îl taie capul.

Jean: Dar ce am făcut, doar nu am facut nimic, nu? (zice imediat Jean râzând complice).

Ce spune soția lui Jean despre toată această întâmplare din America Express

Andreea Bălan a dorit să știe de la Jean dacă i-a spus soției tot ce au făcut în America Express și că s-au sărutat în timpul probei.

„Bianca are o părere despre tine (n.r. Andreea Bălan). O las pe ea să îți explice. Sper să nu vă întâlniți. Bianca nu e geloasă, imi știe jobul, s-a obișnuit de 10 ani. Ce puteam sa zic, doar nu am făcut nimic. I-am zis că ne-am pupat, i-am arătat și poza, nu am făcut nimic, nu?”, a răspuns Jean Gavril la întrebarea Andreei Bălan.

Andreea Bălan a declarat că și-a ținut viața personală ascunsă și că nu vrea să dea explicații nimănui (n.r. cu privire la ce a făcut în America Express). Însă, alături de Jean s-a simțit feminină, protejată și relaxată.

„Eu mi-am ținut viata privată ascunsă în ultimii doi ani și nu spun dacă am cui să dau explicații și nici nu dau eu în general explicații. Eu mă îndrăgostesc repede în general. Dar sunt curioasă ce va zice soția ta. (n.r. soția lui Jean Gavril). Eu m-am simțit lângă Jean mult mai feminină, mai relaxată, nu am mai fost în energie feminină de mult timp, l-am lăsat să conducă și l-am urmat.”, a declarat Andreea Bălan la „Podcastito Express”.

Andreea Bălan și Jean Gavril, gesturi interzise
După toate aceste replici și după toate gesturile dintre cei doi, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au avut și ei ceva de zis, deși erau muți de uimire la cele auzite.

Bordea: Tu ai fost la teatru la cursurile de mesaje subliminale?

Cortea: Da, e aici o energie sexuală. Vă rog, să le dăm o cameră.

Andreea Bălan și Jean Gavril s-au atins tot timpul podcast-ului, s-au îmbrățișat, s-au ținut de mână. Artista a venit îmbrăcată foarte provocator cu o fustă scurtă, cizme deasupra de genunchi și un top care îi lăsa sânii voluptuoși la vedere. În timp ce vorbea, cântăreața își aranja sânii în top, își trăgea de cizme, în timp ce își etala picioarele lungi.

Jean Gavril crede că este căsătorit cu Andreea Bălan

Jean Gavril crede că încă e căsătorit cu Andreea Bălan pentru că a semnat actele în Columbia. După ce au divorțat au aruncat doar inele în apă, nu au mai semnat nimic. Atunci, Andreea Bălan i-a dat replica: „Nebunule, tu vrei sa fiu soția ta pe bune”.

Jean Gavril a dat frâu liber vorbelor și a povestit o întâmplare după America Express. Se pare că, Andreea Bălan a pus ochii pe el și l-a invitat să filmeze un videoclip împreună. Totul se filma în Austria, la un lac înghețat, iar Jean și artista stăteau într-o cabană. În primă fază, lui Jean Gavril i s-a părut o idee foarte bună, dar a ezitat cu răspunsul imediat, fapt ce a enervat-o la culme pe Andreea Bălan.

Ce propunere i-a făcut după America Express
„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean.

Andreea Bălan se pare că avea tot pregătit și planul deja făcut, numai să îl prindă pe Jean pe set, la patinaj, împreună cu ea.

„Da, am tot ce trebuie, tu trebuie să vii. Piesa se numește Suflete pereche și vrem să dansăm și să patinăm pe un lac înghețat”, i-ar fi răspuns Andreea.

Jean a stat cam mult pe gânduri în fața propunerii Andreei Bălan. Avea și acordul soției, însă a ezitat pentru că el considera că nu mai patinează atât de bine, după șase luni de pauză și două luni de foame în America Express.

„M-a chemat în Austria, la o cabană și…”
„Am stat și m-am gândit. În prima fază mi s-a părut o ideea marfă, însă nu am avut timp. Bianca (n.r. soția lui) era ok cu ideea, însă nu i-a picat bine Andreei că eu nu i-am dat un răspuns și am lăsat-o cumva în aer. Eu mă gândeam bă, frate, eu nu sunt un mare patinator, dar am făcut frumos acolo, dar eu m-am antrenat luni întregi ca să fac Dancing on Ice.

Andreea Bălan și Jean Gavril: Acum tu vii după jumătate de an, după America Express, unde am fost și am flămânzit, am murit de foame de acolo. și nu i-a picat bine pentru că nu i-am dat un răspuns”, le-a povestit Jean lui Bordea și lui Cortea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata