Andreea Bălan susține comunitatea gay. Cum ar reacționa dacă, peste ani, fetița ei i-ar spune: “Mami, îmi plac fetele!”

Andreea Bălan susține comunitatea gay și face mărturisiri interesante într-un interviu acordat Vice.com. Mai mult, aceasta a dezvăluit ce reacție ar avea, dacă, peste ani, Ella i-ar spune că îi plac fetele.

Andreea Bălan susține comunitatea gay și vorbește despre impactul pe care muzica ei l-a avut, și încă îl are, asupra comunității gay din România, de 20 de ani încoace.

Atunci când a fost întrebată cum ar reacționa dacă peste ani fetița ei i-ar spune că îi plac fetele, Andreea Bălan a fost sinceră.

„Chiar mi-a venit ideea asta în minte citind niște comentarii, am stat și m-am gândit. Eu nu mi-aș respinge copilul dacă mi-ar spune „Uite, o iubesc pe domnișoara” sau dacă aș avea un băiat, de exemplu, că-mi mai doresc un copil. Din contră, aș fi alături de copilul meu necondiționat. M-am chinuit să am acest copil și mi l-am dorit din tot sufletul. Cum ar fi să o resping pentru că ea are niște sentimente pure și frumoase pentru altă fată?”, a spus Andreea pentru sursa citată. Recent, Andreea Bălan și-a botezat fetița, pe micuța Ella.

sursa: www.Libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata