Andreea Marin, apariție surprinzătoare pe Facebook. Frumoasa vedetă a optat pentru o schimbare de look spectaculoasă

Andreea Marin și-a uimit admiratorii cu o apariție surprinzătoare pe Facebook. Aceasta este într-o formă fizică de invidiat și atrage privirile tuturor când apare în lumea mondenă. Mereu energică și dornică de schimbare, Andreea Marin s-a afișat într-o ipostază inedită în mediul online. Frumoasa vedetă a optat pentru o schimbare de look spectaculoasă.

Andreea Marin, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook
Una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton, Andreea Marin, și-a surprins din nou fanii. Îndrăgita vedetă arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze incendiare. Noua apariție a acesteia i-a surprins pe fani. Andreea Marin a decis că este timpul pentru o schimbare fizică inedită, așa că a decis să se facă blondă.

Vedeta a postat o fotografie în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Aceasta a primit multe aprecieri pentru noul look, dar și pentru curajul și energia sa.

La vârsta de 47 de ani, Andreea Marin se mândrește cu o siluetă de invidiat și este adepta unui stil de viață sănătos. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare. Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre.”, a declarat vedeta.

Mai mult, Andreea Marin a mărturisit că nu este adepta operațiilor estetice, ci mai degrabă a tratamentelor de îngrijire.

,,Nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos.”, a precizat aceasta.

Frumoasa vedetă și-a surprins fanii cu noua înfățișare

Andreea Marin a decis că este momentul să facă o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic, așa că s-a vopsit blondă. Vedeta și-a păstrat tunsoarea, însă și-a schimbat culoarea părului, optând pentru o nuanță de blond.

Îndrăgita vedetă a primit laude pentru schimbarea de look inedită, care i se potrivește de minune. Andreea Marin arată spectaculos și face furori cu noua înfățișare.

Andreea Marin a decis să își schimbe stilul de viață și a slăbit într-un timp foarte scurt. Vedeta este atentă la alimentația sa și face mai mult sport pentru a se menține în formă și a ajunge la forma fizică dorită.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut 7 kilograme.”, a mărturisit îndrăgita vedetă.

Andreea Marin face furori pe rețelele de socializare și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene. Recent, aceasta și-a lansat cartea ,,Nu există nu se poate!” și se bucură de un real succes.

O altă vedetă care își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze inedite este celebra prezentatoare Gabriela Cristea. Aceasta a fost nu de puține ori protagonista unor controverse în spațiul public și a pus pe jar inimile bărbaților pe vremea când a pozat în revista Playboy.

În ipostaze inedite la vârsta de 52 de ani se afișează și Mihaela Rădulescu. Aceasta a realizat recent un pictorial incendiar, spre încântarea admiratorilor vedetei. Și frumoasa actriță Alexandra Velniciuc nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Aceasta este o prezență discretă în lumea mondenă, dar atrage privirile tuturor la fiecare apariție publică.

Andreea Marin a optat pentru o schimbare de look spectaculoasă și i-a surprins pe fanii de pe Facebook cu noua înfățișare. Vedeta a renunțat la nuanța de șaten și s-a făcut blondă, iar această schimbare i se potrivește de minune. Admiratorii din mediul online au apreciat-o pe aceasta pentru transformarea inedită.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata